×
ElbilerTophistorie

Volvos bommert: Første kig på Volvo EX30

Volvo Cars testede sin nye konfigurator midt om natten og lækkede ved den lejlighed et billede af den nye, billig(ere) Volvo EX30 SUV.

Det første umaskerede billede af Volvo EX30 er blevet lækket. Bilen skal egentlig først præsenteres den 7. juni. Men Volvo Cars brugte forleden nattens mulm og mørke til at teste deres nye konfigurator på hjemmesiden. Og her lås EX30 altså til fri beskuelse.

Fejlen blev naturligvis hurtigt rettet, så bilen igen blev dækket af et klæde. Men vakse netbrugere nåede at se – og gemme – billedet af bilen.

Volvo EX30 er, ikke overraskende, lidt kortere og slankere end Volvo XC40. Med sin to-farvede c-stolpe har den arvet lidt udtryk fra XC40, men for- og baglygterne minder mere om dem, vi ser på den kommende Volvo EX90.

Volvo EX30
Volvo EX30 med og uden klæde.

Volvo Cars har allerede bekræftet, at EX30 bliver den hidtil billigste SUV i Volvo-garagen. Men hvad billigt helt præcis betyder, får vi nok først at vide den 7. juni, når bilen præsenteres. Den vil kunne bestilles på hjemmesiden samme dag.

Det vi ved, er, at bilen vil kunne fås i to batteri-varianter, hvoraf den største på 69 kWh giver bilen en rækkevidde på op til 480 kilometer.

Læs mere: Billig Volvo får rækkevidde på 480 kilometer.

Volvo EX30
Volvo Cars har tidligere vist dette billede af modellen.

Volvo Cars har også tidligere udtalt, at EX30 vil være selskabets mest miljøvenlige model til dato. Ligesom den vil have udstyr, og pris, der henvender sig til “yngre byboere”.

Vi er naturligvis klar med nyheder om EX30, når den præsenteres officielt.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.