GamingTophistorie

Xbox Series X-brugerfladen er landet på Xbox One

Hvis du har en Xbox One kan du allerede stifte bekendtskab med den nye Xbox-brugerflade, der skal pryde den kommende Series X.

Der er fortsat knapt en måned til Xbox Series X og Series S lander i butikkerne, men brugerfladen på de nye konsoller er allerede kommet til Xbox One. Den nye brugerflade blev præsenteret af Microsoft tilbage i august måned og det er meningen, at den skal gå igen på både konsoller, pc’er og mobile apps.

For en gangs skyld skal vi danskere ikke vente. Brugerfladen kom nemlig ud med Oktober-opdateringen af Xbox – og den er allerede landet på undertegnedes konsol, så den er sandsynligvis også på din.

Det nye brugerflade er væsentlig anderledes end den gamle og indeholder så mange ændringer, at det er svært at få plads til at omtale dem alle. En af de mest fremtrædende ændringer er en samlet indbakke til underretninger, der viser alle dine alarmer, invitationer og meddelelser et enkelt sted. Når du handler på en meddelelse på én enhed, slettes den automatisk fra de andre.

Xbox Series X

Men generelt er designet blevet en del mere “friskt” med afrundede hjørner og nye ikoner overalt. En god nyhed er, at man nu kan forhindre videoerne i at auto-afspille. Det giver lidt mere ro. Det skulle, ifølge Microsoft, også være nemmere at indstille en ny Xbox via den nye brugerflade.

Xbox Series X og den mindre Series S sættes til salg i butikkerne den 10. november.

I forbindelse med præsentationen lavede Microsoft videoen nedenfor, for at vise den nye brugerflade frem. [I skrivende stund viser videoen fejl, men det rettes forhåbentlig, da den stadig er tilgængelig på Youtube].

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.