Gaming

Nu kan du forudbestille Xbox Series X og S

Der er her til morgen åbnet for forudbestillinger på de to nye Microsoft-konsoller, Xbox Series X og Series S. De lander 10. november.

Fredag kunne konkurrenten PlayStation 5 forudbestilles, men i dag er det Microsofts tur. Klokken 09.00 tirsdag morgen åbnedes der for forudbestillinger af de to nye Xbox-konsoller Xbox Series X og den mindre Xbox Series S.

Ud over at købe konsollen kontant, kan man som noget helt nyt også købe konsollerne som en del af Xbox All Access og afbetale den over to år. Elgiganten er valgt som hovedpartner på Xbox All Access-løsningen, der koster 198 kroner om måneden for den lille Series S og 259 kroner for Series X-topmodellen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Løsningen inkluderer to års abonnement på Xbox Game Pass Ultimate. Med Xbox Game Pass Ultimate får man ikke alene adgang til Xbox Live, men også mere end 100 spiltitler, der kan spilles på enten Xbox’en eller på en Android-enhed over Microsoft Cloudgaming.

Du kan læse mere om Xbox Game Pass-abonnementet hos Microsoft, hvor du også finder en komplet liste over de spiltitler, der er tilgængelige.

Kontantpriserne på de to nye Xbox-konsoller er henholdsvis 2.399 kroner (Series S) og 3.899 koner (Series X). Til sammenligning skal man betale 4.199 kroner for PlayStation 5 og 3.399 kroner for PS5 Digital Edition.

Selv om forudbestillinger er åbnet nu, skal man væbne sig med tålmodighed: Konsollerne kommer først i handelen den 10. november.

Ud over Elgiganten kan Xbox-konosllerne også forudbestilles i Microsoft Store.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.