TeknologiTophistorie

Spotify: HiFi-kvalitet vil komme

I et interview har Spotify-direktør Gustav Söderström udtalt, at HiFi-kvalitet vil komme til tjenesten, men de ved endnu ikke hvornår.

Det er mere end to år siden, at vi første gang kunne berette om Spotifys planer om et HiFi-abonnement. Altså med forbedret lyd i forhold til de nuværende muligheder. Apple, Tidal og Amazon har det alle, så fraværet fra den største spiller på markedet synes efterhånden mærkelig.

Der har været tavshed om emnet, udover en officiel udskydning, fra Spotifys side. Men nu har direktør Gustav Söderström taget bladet fra munden, i et interview med The Verge.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Vi annoncerede det, men så ændrede branchen sig af en lang række årsager. Vi kommer til at tilbyde det, men vi kommer til at gøre det på en måde, så det giver mening for os og vores lyttere. Industrien ændrede sig og vi blev nødsaget til at tilpasse os“, udtaler Söderström.

Adspurgt om det drejer sig om økonomi, understreges det blot, at Spotify HiFi vil blive lanceret i en version, hvor det er rentabelt for Spotify.

The Verge kan fortælle, at de har indsigt i at funktionen rent teknisk har været klar i mere end et år. Alle Spotify-ansatte har adgang hertil. Men de blev i høj grad taget med bukserne nede, da Apple Music pludselig tilbød abonnementer HiFi-kvalitet uden merpris. En vej, som det ikke forventes at Spotify følger.

I interviewet blev det naturligvis forsøgt, at få en tidshorisont på lanceringen. Noget Söderström ikke ville ud med, udover at ‘det kommer’.

Indtil Spotify HiFi måtte blive lanceret, kan vi se frem til musiktjenestens makeover, der tyder på Tiktok-lignende design.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.