Features

10 fede produkter fra CES 2018

Verdens største forbrugermesse er netop afsluttet. iNPUT har udvalgt ti produkter, vi glæder os til at se nærmere på i den kommende tid.

ASUS Lyra Voice

Lyra ligner en højttaler – og det er det også. Men den har et par ekstra tricks i ærmet, der gør den rigtig smart. Lyra er nemlig både i stand til at udvide dit trådløse netværk via mesh OG give adgang til den digitale assistent Alexa via stemmekommandoer. Den er naturligvis kompatibel med ASUS Lyra-serie af mest-netværksprodukter. Dermed kan Lyra placeres i et af hjemmets wifi-yderpunkter og give både underholdning og bedre wifi-forbindelse. Et af de første eksempler på, at konvergensen er på vej til netværksprodukter. Oplagt.

Vive Pro

HTC Vive Pro

HTC’s Vive-hjelm var allerede den bedste vr-oplevelse, man kunne købe, opløsningen var lav – og kablerne fik brugeren til at ligne Pinocchio. Med Vive Pro har HTC øget indsatsen; både skærmopløsningen og processorkraften er forbedret markant (skærmen på Pro har 37 procent flere pixels) og så har hjelmen fået indbyggede hovedtelefoner. Men bedst af det hele er HTC’s nye Vive Wireless Adapter, der fjerner alle kablerne fra vr-oplevelsen. Vive Wireless Adapter er baseret på Intels WiGig-teknologi, der opererer på 60Ghz-båndet og burde være helt fri for interferens, så der er mindre lag og bedre ydelse. Vive Pro-hjelmen kommer i butikkerne allerede i løbet af januar, mens vi må vente til efteråret med at klippe kablerne.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Vivo In-Display Fingerprint Sensor

Der er intet nyt ved fingeraftryksscannere, men Vivo har formået at lave en sensor, der kan integreres direkte under skærmen, så ma slipper for synlige sensorer under skærmen eller bag på telefonen. Drt var egentlig forventet, at Apple eller Samsung ville være først med denne teknologi, men det blev altså Vivo i stedet – og det er ærgerligt, for deres telefoner sælges ikke i Europa. Men, mon ikke teknologien snart spredes på mere kendte mærker?

The eSight

Træt af analoge briller? Denne elektroniske brille giver svagtseende mulighed for at se igen, hævder firmaet bag. Brillen fanger alt som bæreren ser via et kamera med høj opløsning, forbedrer signalet via en række egenudviklede algoritmer og smider det optimerede billede op på to OLED-skærme lige foran øjnene. Ved hjælp af en lille fjernbetjening og eSights såkaldt Bioptic Tilt-teknologi, kan bæreren løbende justere brillen til at optimere ”synet”. Der er endda en zoom-funktion, så den svagseende kan se ting bedre end alle os andre. Desværre koster brillen omkring 10.000 dollars – 60.000 kroner – og så minder man altså også lidt om Geordi La Forge fra Star Trek.

Sennheiser HD 820

Hvis du har brug for et sæt hovedtelefoner til metro- eller busrejsen, så lad være med at købe disse Sennheisere. Hvis du derimod har brug for et par hovedtelefoner, så du kan lytte til din analoge vinylsamling via din nøje udvalgte forstærker, så er du på rette vej. HD 820 har samme gode lyd som de populære HD 880, men i modsætning til dem, så er HD 820 af around-ear-typen, så dine omgivelser ikke behøver at lytte med på dine lossless-filer, når du skruer volumen op på 11. Hver af driverne i højttalerne er beklædt med Gorilla Glas, så lyden sendes direkte til øret og minimerer resonans inde i koppen. Bevares, prisen er på 2.400 dollars – i omegnen af 15.000 kroner – og de kræver deres egen forforstærker (helst Sennheisers egen HDV 820, red.) men så synger englene også for dig. Bogstavelig talt. Kommer på markedet til sommer.

Den næste store forbrugermesse bliver Mobil World Congress i Barcelona i slutningen af februar – en messe med fokus på smartphones og tilbehør. iNPUT er naturligvis til stede og vil levere både nyheder og overblik.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Tidligere side 1 2
Back to top button