×
ElbilerTophistorie

Årets Bil 2021: To rendyrkede elbiler i finalen

Volkswagen ID.3 og Honda e er med blandt de syv biler, der kæmper om at blive Årets Bil 2021 i Danmark. Her er hele feltet ...

Da Tesla Model 3 blev kåret som Årets Bil 2020 i Danmark, var det første gang en rendyrket elbil vandt den prestigefyldte titel. Men der er god mulighed for, at det også bliver en elbil, der løber med titlen som Årets Bil 2021. Både Volkswagen ID.3 og den lille Honda e er nemlig kommet videre i finalen, hvor de skal kæmpe mod fem andre biler.

Oprindeligt var der 28 biler i puljen, hvoraf de 11 var elbiler. Men efter to dages prøvekørsler på Jyllands Ringen har de 22 bileksperter, som udgør juryen, barberet feltet ned til syv biler. Den endelige vinder kåres den 25. november.

Ud over Volkswagen ID.3 og Honda e er der en model, der både fås som benzin, diesel og elbil, nemlig Peugeot 2008. Desuden er der en hybridbil i finalen i form af Toyota Yaris. De resterende tre finaledeltagerne er fossilbiler. Her er de syv finalister:

  • BMW 4-serie
  • Honda e
  • Peugeot 2008
  • Renault Captur
  • Seat Leon
  • Toyota Yaris
  • Volkswagen ID.3

Netop Volkswagen ID.3 er en af årets mest omtalte biler. Bilen er en storsatsning fra tyskerne, som ambitiøst forventer, at den kommer i samme liga som boblen og Golfen. Den er dog kommet på markedet med visse software-problemer / mangler. Og alligevel bliver den skamrost af de danske bilanmeldere. Det bliver interessant at se, om den kan gå hele vejen.

Juryen består af 22 bileksperter fra foreningen Danske Motorjournalister.

Hvilken bil mener du bør vinde titlen som Årets Bil 2021 – og hvorfor? Del din mening via kommentarfeltet nedenfor …

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.