×
Amazon Prime

Amazon vil lave Lord of the Rings til det næste Game of Thrones

Game of Thrones synger på sidste vers, og millioner af fans vil se seriens afslutning med tårevædede øjne – og dernæst lede efter den næste serie, der kan give et fix der ligner det, de har fået fra Game of Thrones. Derfor er de store streamingtjenester nu på udkig efter den nye hitserie – og Amazon har kastet blikket på bøgerne af Tolkien – The Lord of The Rings.

Bøgerne ER skrevet

Det gode ved at vælge Lord of The Rings er, at bøgerne ligger der og er skrevet færdige, hvilket ikke var tilfældet ved Game of Thrones – hvor bøgerne stadig ikke er skrevet færdig, og HBO derfor har måttet “improvisere” de sidste mange afsnit – dog med hjælp fra forfatteren. Ikke bare er Lord of the Rings skrevet færdig, den er også lavet flere gange som film – senest i Peter Jacksons version, der var en kæmpe succes. Men den er aldrig lavet som serie i et meget langt format – og det vil kræve ganske betragtelige resourcer at lave en serie ud af de tre tykke bøger. Men det lader det til, at Amazon ikke er bange for.

Mener det alvorligt

En god indikation på, hvor meget Amazon vil investere i projektet er, at forhandlingerne med Tolkiens familie ledes af Amazons CEO Jeff Bezos. Når først en af de største CEO’er i verden er med i forhandlingerne ved man, at der er noget om snakken.

Mangler en hit-serie

Selv om Amazon har et par store serier (eksempelvis Man in the High Castle og Transparent), så mangler de stadig en Game of Thrones, Stranger Things eller House of Cards for at gøre opmærksom på sig selv med deres streamingtjeneste, der stadig mangler en del for at nå op i nærheden af HBO og Netflix. Og der er ingen tvivl om, at en serie baseret på Lord of the Rings universet ville kunne gøre Amazon til en meget større spiller på streamingmarkedet når millioner af Lord of the Rings fans vil flokkes til tjenesten for at se serien.
Om serien nogensinde bliver til noget er stadig et åbent spørgsmål – men vi krydser fingre.

Læs også: Anmeldelse: iPhone X er Apples bedste telefon nogensinde

Læs også: Toshiba: Oplad din elektriske bil på 6 minutter

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.