Amazon Prime

Amazon Prime er endelig blevet dansk

Efter to år er der endelig kommet danske undertekster og menuer på Amazons filmtjeneste.

Det har taget knapt to år, men nu er Amazon Prime endelig blevet lokaliseret, så vi ikke behøver at hakke os gennem engelske undertekster, når vi vil se The Man In The High Castle eller Homecoming. Både undertekster og menuerne i streamingtjenesten er nu på dansk – ihvert fald over det meste.

En ting er der heldigvis ikke lavet om på: Et Prime-abonnement kan stadig erhverves for 2,99 euro om måneden – cirka 23 kroner – i de første seks måneder. Holder du ved derefter, stiger prisen til 5,99 euro (45 kroner) per måned.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Hvis du mangler et påskud til at tegne abonnement, så kan du læse vores liste over 5 gode grunde til et abonnement på Prime. Den er godt nok lavet i forbindelse med lanceringen herhjemme, så der er kommet et par gode grunde siden. Eksempelvis Homecoming med Julia Roberts.

I nær fremtid vil Prime også være hjemsted for Steven Spielbergs nye serie, Cortes, der handler om den spanske opdagelsesrejsende Hernan Cortes og hvordan hans forhold til Aztekerkongen Montezuma påvirkede historiens gang.

Amazon Prime kan tilgås både på computeren, mobiltelefoner, tablets og Apple TV.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.