×
HovedtelefonerJulegaver > 1.000 kroner

Jaybird Run

Jaybird Run er gode - især lydkvaliteten er helt i top. Men prisen er i overkanten fordi konkurrenterne har bedre hovedtelefoner til færre penge.

Mængden af “truly wireless” – eller ægte trådløse – hovedtelefoner er støt stigende. Men der findes mere eller mindre heldige udgaver, og indtil videre har vores favorit været Jabras Sport Elite i den seneste udgave, hvor de har fået rigtigt god batterilevetid. Men nu har de en ægte konkurrent fra Jaybird – simpelthen kaldet Run.

Pænt design

De ægte trådløse hovedtelefoner er generelt lidt store, og det er også tilfældet for Jaybird Run. Ikke desto mindre er de relativt diskrete når de sidder i ørerne. Om man kan lide det store sølvfarvede logo på siden af hver enhed er selvfølgelig en smagssag, men det er ikke decideret frygteligt da logoet er relativt pænt og diskret i sig selv.

Rimelig pasform

Der følger ikke helt så mange gels med Jaybird Run som med flere af konkurrenterne. Ikke desto mindre er der nok til, at de fleste formentlig vil kunne finde et sæt, der passer. For mig personligt er det stort set altid de største, der kommer i spil – og i dette tilfælde sidder de fast, men ikke voldsomt godt – igen er Jabra Sport Elite lige et my bedre.

Mangler et par funktioner

Generelt er de ægte trådløse hovedtelefoner stoppet med forskellige funktioner; blandt andet stopper de fleste automatisk afspilningen når man tager dem ud, ligesom eksempelvis Jabras Sport Elite også er udstyret med pulsmåler – begge dele mangler Jaybird Run desværre. Der er faktisk ikke ret mange finesser overhovedet, men én ting er der til gengæld helt styr på…

Lydkvalitet i top

Lyden i Jaybird Run er faktisk glimrende, også når man sammenligner med de fleste “ægte” hifi headsets. Der er god bas hvilket er fint til træning – men det tager ikke så meget over, at du ikke kan nyde mere almindelig musik også. Faktisk er både mellemtone og diskant også helt i orden.

Koster lidt for meget

Jaybird Run koster 1.699 kr., hvilket simpelthen er lige i overkanten. Når man sammenligner med den umiddelbare konkurrent fra danske Jabra der koster 200 kr. mindre og slår Jaybird Run på næsten alle parametre, ja så er det ikke godt nok. Kostede de 3-400 kr. mindre ville de til gengæld være et rigtigt godt bud til dig, der leder efter et no-nonsense headset til løbeturen – med rigtigt god lyd.

Jaybird Run

Design
Funktioner
Ydelse
Pris

KARAKTER

Kostede de 3-400 kr. mindre ville de være et rigtigt godt bud til dig, der leder efter et no-nonsense headset til løbeturen - med rigtigt god lyd

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.