Personlig plejeTophistorie

Anmeldelse: Withings Thermo er det bedste termometer vi har brugt

Withings Thermo er et præcist og smart termometer, der læser temperatur uden berøring og gemmer data på mobilen.

Når målingen er foretaget, kan man direkte på Withings Thermo swipes mellem de profiler, der er oprettet og ‘sende’ målingen til den rigtige profil. Glemmer man det, kan man altid tilføje målingerne, når man på et senere tidspunkt går ind i app’en, målingerne forsvinder ikke bare.

Der er også Bluetooth-forbindelse, men fordelen ved wifi er, at telefonen ikke behøver at være i nærheden af termometret, når det bruges. Data sendes direkte til din Withings-konto, så de ikke forsvinder.

En anden fiks detalje er, at man kan tilføje noter til de enkelte målinger. Som det kan ses på skærmbillederne herunder, blev jeg i starten af maj måned ramt af en voldsom tandpine (der resulterede i en rodbehandling). Man kan endda tilføje beskrivelser af symptomer, eventuel medicin og endda billeder til målingerne – men det syn skal jeg nok skåne dig for.

Withings Thermo
Skærmbillede fra Thermo app’en.

Det er også muligt at sætte påmindelser, direkte i app’en, hvis man nu skal tage sin temperatur med bestemte intervaller. Og så deles data naturligvis med både Apples Sundhed app og Google Health. Du kan til enhver tid styre hvilke apps og tjenester, dine data skal deles med. I øvrigt lover Withings, at dine data ikke deles med tredjepart.

Dataene kan også bruges i Health Mate app’en, hvis du har flere Withings-produkter, eksempelvis Withings Scanwatch (læs vores anmeldelse her) eller Withings Sleep Analyzer (anmeldelse her). På den måde får du et komplet billede af din sundhedstilstand over tid.

iNPUT mener …

Indrømmet, Withings Thermo er sindssygt smart. Før den fra tindingen hen over panden, så har du temperaturen på to sekunder. Ingen skrigende børn (eller aldrende mænd) der skal tvinges til rektal indføring; temperaturen kan måles mens ‘objektet’ sover.

Thermo virker også til at være temmelig troværdig i sine målinger. Den fangede i hvert fald selv små udsving i min temperatur, da min tandpine slog ud. Nej, jeg dobbelttjekkede ikke med et rektalt termometer, beklager.

Min største og eneste anke mod Withings Thermo er prisen. En hurtigt søgning på nettet viser, at man kan få kontaktløse termometre til det halve af prisen. Bevares, så har de typisk ikke Bluetooth og slet ikke wifi – og de kan heller ikke gemme dine data – og resten af husstandens – data på mobiltelefonen. Måske er prisen i virkeligheden ikke så slem alligevel 😉

Withings Thermo

Design
Funktioner
Ydelse
Pris

645 kr.

Withings Thermo er et præcist og smart termometer, der læser temperatur uden berøring og gemmer data på mobilen. Men det er en dyr fornøjelse.

Tidligere side 1 2
Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.