×
Gadgets

Apple ingeniør fyret efter datter deler iPhone X video

Far/datter dag på arbejdet plejer at være hyggeligt – og det er faktisk tilladt for medarbejdere at tage deres børn med på jobbet på de fleste arbejdspladser – også hos verdens mest kendte virksomhed Apple er det helt okay. Men hvis man skal gøre det skal man lige holde øje med, hvad poden får tiden til at gå med. Og skulle det ske at barnet sidder og laver video med endnu ikke frigivne produkter er det nok bedst at få styr på det lidt hurtigt. Det må en ingeniør hos Apple sande efter at han er blevet fyret fordi datteren har lavet en viral video af iPhone X – der som bekendt ikke er frigivet endnu.

[VIDEO] Hands-On Space Grey iPhone X (found on YouTube – Brooke Peterson) from apple

Gik viralt

Datteren, Amelia Peterson, delte videoen, som du kan se herover, på YouTube i lørdags og den gik derefter viralt og blev blandt andet linket til fra de store Apple sites MacRumours og Appleinsider. Og pludselig trendede videoen på YouTube og blev spredt på flere medier. Da Apple opdagede videoen bad de Amelia Peterson om at tage den ned – men da var det allerede for sent. Og kort tid efter kunne hendes far altså modtage en fyreseddel, da Apples politik omkring den slags er meget streng. Ingeniøren havde været ansat i knap fire år, men det hjalp ham altså ikke.

Læs også: Anmeldelse – Apple TV 4K – lækker opgradering giver 4K og HDR til dig med det rigtige tv

Læs også: Anmeldelse – Apple iPhone 8 Plus – Smaddergod og møgkedelig

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.