ElbilerTophistorie

Billigere Polestar 2 med længere rækkevidde

Vil du have længere rækkevidde og spare penge samtidig? Det kan du, efter at Polestar 2 er landet i en Single Motor-udgave herhjemme.

Polestar har nu introduceret den forhjulstrukne variant af Polestar 2 i Danmark, og det er godt nyt til dem, der vil spare en skilling i bytte for at komme først over lysreguleringen. Den er nemlig ikke bare billigere end den firehjulstrukne udgave, den har også væsentlig længere rækkevidde.

Long Range Single Motor, som den nye variant hedder, har en startpris på 375.000 kroner – 24.000 kroner mindre end den Long Range Dual Motor, der har været til salg herhjemme siden maj måned.

De to udgaver har samme batteripakke (78 kWh), men Single Motor har væsentlig længere rækkevidde; den er nemlig til mellem 515 og 540 kilometer (WLTP). Dual Motor-udgaven giver op efter maksimal 480 kilometer (WLTP).

En af årsagerne til den længere rækkevidde er færre muskler. De to motorer i Dual Motor-udgaven gav bilen en acceleration på 0-100 km/t på 4,7 sekunder. Single Motor-udgaven skal bruge 7,4 sekunder og har 231 hestekræfter.

Polestar 2
Skærmbillede fra Polestar.com.

Så vidt vi umiddelbart kan gennemskue, er udstyrsniveauet i de to udgaver identiske. Der er ligeledes mulighed for at udvide både Single- og Dual Motor med udstyrspakker – Plus-pakken og Pilot-pakken. Det kan gøres fra Polestar.com, hvor det digitale salg af begge udgaver blev skudt i gang den 21. september.

Det er også muligt at booke testkørsel af Polestar 2 versionerne på www.polestar.com/dk/test-drive – enten fra Polestar Space, Gammel Mønt 10, eller fra en af de fem Polestar Destinations: Nærum, Vallensbæk, Vejle, Aarhus eller Aalborg.

iNPUT har tidligere anmeldt Polestar 2. Du kan se videoen herunder:

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.