Allente

Canal Digital er flyttet ind i Apples nye TV-app

Med opdateringen til iOS 13.3 ser det ud til, at vi danskere også får bedre integration af tv-kanelerne i Apples TV-app. Canal Digital er de første.

En af de kolossale fordele ved den nye TV app på Apples enheder er, at brugerne kan se indhold fra tv-abonnementet direkte på alle Apples enheder. Grundtanken er, at man skal kunne tilgå både tv-kanaler, streamingtjenester o.m.a. via samme brugerflade. Det er en funktion, der hidtil har været forbeholdt amerikanske brugere, men med iOS 13.3-opdateringen, der udkom onsdag, er der også sket noget for os danskere – nu ligger Canal Digital nemlig tilgængelig.

I den seneste opdatering, er menupunktet Tv-udbydere dukket op i indstillingerne – og et klik afslører, at man allerede kan tilføje Canal Digital. Som kunde kan man taste sit brugernavn og kodeord ind, så distribueres det automatisk på alle iOS og tvOS-enheder.

Vi har desværre ikke haft mulighed for at afprøve integrationen. Men virker det som i USA, vil det være muligt at tilgå de kanaler, man abonnementer på hos Canal Digital direkte i TV appen, hvor de ligger sammen med lejefilm og udbudet fra Apples egen streaming-tjeneste Apple TV+.

Canal Digital
I iOS 13.3 er der menupunktet Tv-udbyder dukket op, og derunder Canal Digital (billede: iNPUT).

iNPUT har bedt Canal Digital om en kommentar. Vi opdaterer artiklen, når og hvis vi hører fra dem. I mellemtiden hører vi meget gerne fra læsere, der kan teste funktionen af …

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.