fbpx

 

 

 

 

Canal Digital

Canal Digital er flyttet ind i Apples nye TV-app

Med opdateringen til iOS 13.3 ser det ud til, at vi danskere også får bedre integration af tv-kanelerne i Apples TV-app. Canal Digital er de første.

En af de kolossale fordele ved den nye TV app på Apples enheder er, at brugerne kan se indhold fra tv-abonnementet direkte på alle Apples enheder. Grundtanken er, at man skal kunne tilgå både tv-kanaler, streamingtjenester o.m.a. via samme brugerflade. Det er en funktion, der hidtil har været forbeholdt amerikanske brugere, men med iOS 13.3-opdateringen, der udkom onsdag, er der også sket noget for os danskere – nu ligger Canal Digital nemlig tilgængelig.

I den seneste opdatering, er menupunktet Tv-udbydere dukket op i indstillingerne – og et klik afslører, at man allerede kan tilføje Canal Digital. Som kunde kan man taste sit brugernavn og kodeord ind, så distribueres det automatisk på alle iOS og tvOS-enheder.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Vi har desværre ikke haft mulighed for at afprøve integrationen. Men virker det som i USA, vil det være muligt at tilgå de kanaler, man abonnementer på hos Canal Digital direkte i TV appen, hvor de ligger sammen med lejefilm og udbudet fra Apples egen streaming-tjeneste Apple TV+.

Canal Digital
I iOS 13.3 er der menupunktet Tv-udbyder dukket op, og derunder Canal Digital (billede: iNPUT).

iNPUT har bedt Canal Digital om en kommentar. Vi opdaterer artiklen, når og hvis vi hører fra dem. I mellemtiden hører vi meget gerne fra læsere, der kan teste funktionen af …

Back to top button