×
Allente

Connie Nielsen indtager de danske skærme i ny tv-serie

Danskfødte Connie Nielsen spiller en bærende rolle i den nye serie I Am The Night, der får premiere hos Canal Digital i slutningen af januar.

Danskfødte Connie Nielsen er på rollelisten i den nye TNT-serie I Am The Night, der får eksklusiv premiere hos Canal Digital i Danmark og resten af Skandinavien den 29. januar – dagen efter premieren i USA.

Serien er en stor satsning fra det Turner-ejede TNT. Den er instrueret af Patty Jenkins (Wonder Woman – også med Connie Nielsen – og Monster). Serien er skrevet af Sam Sheridan (A Fighter’s Heart, The Disaster Diaries) og har Chris Pine (Wonder Woman, Star Trek) i hovedrollen. Connie Nielsen spiller en central rolle i serien.

En mørk fortælling fra 50ernes Hollywood

Serien er på seks afsnit og inspireret af den sande historie om George Hodel (Jefferson Mays), der var en berygtet skikkelse i Hollywood i 1950’erne og hovedmistænkt i det gådefulde Black Dahlia-mord.

I Am the Night handler om hans barnebarn, Fauna Hodel (India Eisley), der finder ud af, at hun er adopteret, og søger sandheden om sit biologiske ophav. En sandhed med dystre og makabre hemmeligheder som Fauna afdækker i samarbejde med journalisten Jay Singleton, der spilles af Chris Pine.

– Historien er fængslende i sig selv, og jeg ser frem til, at publikum snart kan opleve den. Jeg er glad for, at serien også får premiere i mit skønne hjemland Danmark og resten af Skandinavien, udtaler Connie Nielsen i en pressemeddelse.

I Am The Night
Connie Nielsen i I Am The Night.

– Vi arbejder målrettet for at sikre vores kunder de bedste film og serier, og vi er meget glade for at kunne tilbyde I Am the Night eksklusivt i hele Skandinavien. Der er store forventninger til serien i USA, og vi regner med, at den også bliver godt modtaget i Danmark, siger Claus Petersen, der er kommerciel direktør hos Canal Digital.

Serien har premiere på Canal Digitals streamingtjeneste tirsdag den 29. januar og er tilgængelig for alle med Family TV-pakken, oplyser selskabet.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.