Pixel
Streaming

Her er OnePlace – Canal Digitals nye 4K-boks

Canal Digital er 1. marts klar med den Android-baserede tv-boks OnePlace, der forener on-demand og flow-tv.

Canal Digital har præsenteret sin nye 4K-boks for pressen. Boksen har fået navnet OnePlace og er baseret på Android-operativsystemet i stedet for Canal Digitals eget. Det åbner op for, at man kan installere apps på boksen – eksempelvis Viaplay – og desuden har tv-boksen både Chromecast og stemmestyring.

OnePlace understøtter ikke alene 4K men også HDR, og den giver adgang til både gammeldags flow-tv og til on-demand-indhold. Den bliver lanceret i to modeller, hvoraf den ene er udstyret med en 1 terabyte stor harddisk til apps og optagelser. Boksen har fire tv-tunere, så du kan optage tre programmer mens du ser et fjerde.

OnePlace
Canal Digital OnePlace (klik for større billede). Foto: Canal Digital.

Nye funktioner og rettelser vil blive skubbet ud til boksen via nettet hver anden måned, forventer Canal Digital.

Ingen Netflix … endnu

En af de funktioner, der kommer hen ad vejen er Netflix. OnePlace er ikke født med Netflix fordi Google angiveligt er meget stramme i forhold til at godkende udstyr. Det arbejdes der dog på, lover Canal Digital. Til gengæld kan du installere både Viaplay, Spotify og Tidal på tv-boksen.

Boksen er klar den 1. marts og vil koste 384 kroner – 696 kroner, hvis du vil have modellen med harddisk.

Peter Engels Ryming

Var med til at starte Danmarks første gadgetmagasin Gear i 2003 og var chefredaktør for magasinet indtil starten af 2009. Samtidig leverede han i en årrække test af forbrugerelektronik til Ekstra Bladet. Har også været redaktør på den danske udgave af T3.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.