DRTVTophistorie

DRTV har tændt for ‘Se Sammen’-funktion

Nu kan du se film og serier sammen med vennerne på DRTV – også selv om I sidder hver for sig rent fysisk.

DRTV har tændt for en ny funktion, kaldet ‘Se Sammen’. Som navnet lidt mere end antyder, er der tale om en mulighed for at se serier og programmer sammen med venner, der ikke befinder sig i fysisk nærhed.

“Med ’Se sammen’ på DRTV kan man opleve et hvilket som helst program eller liveudsendelse sammen hver for sig, mens man skriver med hinanden i et privat chatrum på DRTV,” fortæller kanalen.

Funktionen er stort set identisk med ‘Groupwatch’ på Disney+, men DRTV’s udgave er knapt så elegant udført. Den virker for det første ikke i app’en, men kræver, at det foregår gennem en browser. Desuden skal man manuelt kopiere og sende en URL til den person, man vil invitere.

“Funktionen er simpel at bruge og kræver blot, at man logger ind og deler et link med de personer, man gerne vil se udsendelsen sammen med,” skriver DRTV.

Deling af film, serier og musik på tværs af geografi lader til at være en funktion, der bliver endnu mere udbredt de kommende måneder. Ud over Disney+ og DRTV arbejder også Apple på muligheden under navnet SharePlay. Den bliver bagt ind i iOS 15 til iPhone og iPad og gør det muligt at dele både film, musik og skærm med vennerne.

Apple har dog for nyligt meddelt, at SharePlay ikke er med, når iOS 15 (forventeligt) bliver lanceret senere i september eller starten af oktober.

‘Se Sammen’ på DRTV. Sådan gør du …

  • Log ind på DRTV.
  • Opret link og del det med dem, du vil se kampen med.
  • I kan nu se kampen eller programmet sammen og skrive sammen om, hvad I ser.

Det fungerer som nævnt kun fra en browser – ikke fra DRTV app’en.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.