×
Teknologi

Fastspeed åbner for gigabit-hanen

Det nye bredbåndsselskab Fastspeed har i dag åbnet for bestillinger af lynhurtigt gigabit-internet for 249 kroner om måneden.

I januar måned gik det nye danske bredbåndsselskab Fastspeed i pressen og lovede høje hastigheder og lave priser. I dag er firmaet klar til at tage imod bestillinger. Prisen for en gigabit-forbindelse på 1000 Mbit download og 100 Mbit upload bliver på 249 kroner om måneden, skriver selskabet på sin hjemmeside.

Fastspeed benytter infrastrukturen på det allerede eksisterende coax-net (kabel-tv) og giver dermed husstande, der ellers stadig er på nettet via telefonstikket – den såkaldte DSL-teknologi – mulighed for gigabit-forbindelser på op til 1.000 Mbit/s i stedet. På sigt vil firmaet også udnytte fibernettet.

Du kan på hjemmesiden tjekke, om Fastspeed kan levere hurtigt internet til din adresse. Oprettelse koster normalt 499 kroner, men indtil 1. juli er prisen bare 99 kroner.

Hurtigst og billigst …

Fastspeed blev stiftet i slutningen af 2018 af Fullrate-stifteren Peter Mægbæk sammen med to medsammensvorne, Jens Raith og Morten Boe Andersen, der begge kommer fra telesektoren. De havde en klar vision:

– Vi vil være danskernes foretrukne bredbåndsleverandør målt på pris, kvalitet og kundeoplevelse, sagde Fastspeeds administrerende direktør Jens Raith, i en pressemeddelelse.

– Vi ser et stort potentiale i markedet, som det har udviklet sig. Tidligere udfordrere har mistet noget af deres potens, og vi ser stigende priser i markedet efter den seneste konsolidering. Samtidig er DSL-teknologien ved at være forældet, og kunderne efterspørger højere båndbredde og bedre kvalitet – og det er lige præcis det, vi vil levere til det danske marked, siger Peter Mægbæk i en pressemeddelelse.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.