×
Elbiler

Fisker Center+ er åbnet i Tåstrup

I Fisker Center+, der åbnede tirsdag, kan du komme tæt på Fisker Ocean. Men prøvekørsler kan du glemme alt om indtil videre.

Henrik Fisker har åbnet sit første showroom herhjemme. Fisker Center+ ligger i Tåstrup og her kan du udforske Fisker Ocean-elbilen og snakke med Fisker-rådgivere. Selv om du kan komme helt tæt på bilen, er prøvekørsler ikke muligt på nuværende tidspunkt. 

“Vi planlægger at gøre prøvekørsler tilgængelig i den nærmeste fremtid,” skriver Fisker Inc. i en mail til kunderne.

Fisker Ocean gik i produktion i november sidste år. Men på grund af manglende typegodkendelse er leverancerne endnu ikke startet. Ifølge Fisker forventes godkendelsen at komme i denne måned.

Selskabet fortæller, at Tåstrup bare er begyndelsen. De planlægger at åbne flere Fisker Center+ og Lounges rundt om i Europa i løbet af 2023.

Læs også: Nu kører Fisker Ocean 700 km på en opladning.

Fisker Center+ ligger på Taastrup Hovedgade 176. Der er lukket i weekender, men i hverdagene er der åbent mellem 9.30 og 17.30.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.