×
Gaming

Fortnite sæson 7 med julemand og masser af sne

Normalt vil man gerne have besøg af julemanden, men den julemand der optræder i Fortnite Sæson 7 virker ikke specielt rar. Se bare videoen ovenfor. Epic har frigivet detaljer om den sidste sæson i battle royale-spillet, der vanen tro byder på adskillige ændringer. Blandt andet en ny lokation med navnet Frosty Flights. Der er også en ny type fartøj – Stormwing fly – der skal vende op og ned på, hvordan spillerne kommer rundt. Og så er der sne. Masser af sne.

Der er naturligvis også blevet bagt et nyt Battle Pass med hundredevis af nye gevinster, der kan vindes. Undertegnedes favorit er det nye Sergeant Santa-skin. Nå ja, og så det nye pet, hamsteres, som ses i Battle Pass-videoen nedenfor. Som sædvanlig kan man naturligvis beholde gevinsterne selv når der kommet et nyt Battle Pass.Den største nyhed var dog tilføjelsen af en Minecraft-lignende kreativ spildel, hvor spillere kan kreere deres egne Fortnite-verdener – og spille dem mod venner og bekendte. Fortnite Creative, som den hedder, er tilgængelig allerede nu, hvis man kaster penge efter det nye Battle Pass. Alternativt kan man vente en uges tid indtil 13. december, hvor funktionen åbnes op for alle spillere.

Fortnite-serien har været et af de mest populære spil i 2018 og findes til stort set alle platforme – også mobiltelefoner.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.