×
Gadgets

Handsken der dublerer som tastatur

Tastatur og mus hører en anden tid til. Det mener i hvert fald firmaet Gest, der har i sinde at udskifte begge dele med en speciel handske. Handsken er udstyret med sensorer, så den angiveligt både kan erstatte tap, swipe og klik på computeren og på mobiltelefonen. Nå ja, og har du to, så kan de også bruges som et tastatur, der kan skrive på enhver bordplade.

Gest-handsken har både accelerometere, gyroskoper og magnetometre, der kan bestemme fingrenes position på skærmen. Ifølge folkene bag projektet er handsken aldeles præcis. Ja, faktisk kan handsken lære bærerens bevægelser at kende, så den med tiden bliver endnu mere præcis, loves det. I skrivende stund kan vi dog kun tage udviklernes ord for det, for Gest er kun en prototype og firmaet bag forsøger at skaffe crowdfunding-finansiering via Kickstarter.

Gest kobles til enheden – mobil, tablet eller computer – via Bluetooth. Den er forsynet med LED-lys, der viser, hvornår handsken skal lades op igen. Handsken er oprindeligt designet til brug med Adobe Photoshop, men Gest håber også at få foden indenfor i det gryende Virtual Reality-marked.

Handsken kan beses og forudbestilles på Kickstarter for 150 dollars – omkring en tusindelap. Den forventes færdig til november næste år.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.