×
Gaming

Har EA frigivet udgivelsesdatoen på ‘Battlefield 1 Turning Tides’ ved et uheld?

Selvom der ikke er meldt noget officielt ud, indikerer et screenshot fra den officielle Battlefield hjemmeside udgivelsesdatoen på den meget ventede expansion

‘Battlefield 1 Turning Tides’ er en af de meget ventede titler fra EA. Indtil videre har der kun været meldt ud, at spillet kommer i december eller januar. Men kan du heller ikke vente længere, så ser det ud til, at ventetiden snart er forbi.

Et screenshot fra den officielle hjemmeside indikerer nemlig, at spillet udkommer den 11. december.

Men noget tyder på, at det ikke var meningen, at datoen skulle publiceres i første omgang. ‘Bulletin Battlefield’, der er en twitterkonto, der skriver om alt, der har med Battlefield at gøre, havde også bemærket det. Og de tweetede om den kommende release dato, hvor de også advarede om, at det måske var en ‘midlertidig’ dato.

Det interessante er dog, at datoen siden er blevet fjernet fra den officielle hjemmeside, og EA har endnu ikke været ude og kommentere på rygterne.
Det er dog ikke til at at vide, om der har været noget miskommunikation hos EA, eller det er et PR-stunt, hvor det var meningen, at datoen skulle “ses”.

Hvis datoen holder, kan vi nok forvente en gameplaytrailer meget snart.

Flåder, fodfolk og strande

I ‘Battlefield 1 Turning Tides’, tager spillet udgangspunkt i kamp mellem flåderne og kampe på strandene. Der kommer to kort i december. I det ene kort “Cape Helles” kan man enten være de angribende englændere eller de forsvarende osmanniske styrker. I det andet “Achi Baba” kort er det kampen mellem fodfolket, hvor man igen kan være englænderne, der skal indtage en vigtig bjergtop.

Der er kampe på land, til vands og i luften.

Nye våben i spillet er blandt andet M1917 Trench Carbine, Maschinenpistole M1912/P.16, Farquhar-Hill, M1917 MG, Carcano M91 Carbine og Type 38 Arisaka.

 

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.