fbpx

 

 

 

 

HBO Nordic

HBO Max åbner i Danmark inden længe

Nu bekræfter den danske topchef, at HBO Max alligevel kommer til Danmark i efteråret.

I juli måned lød det triste budskab, at WarnerMedia ville udsætte lanceringen af HBO Max i Danmark og resten af Norden til 2022. Men sådan bliver det ikke alligevel. HBO Nordic bliver til Max allerede i år, lover Christina Sulebakk, der er boss for HBO Max i Europa og Mellemøsten.

– Ja, vi kommer til Europa i år. Jeg ved, der har været spekulation om forsinkelser på grund af vores store lancering i Latinamerika tidligere i år, men vi åbner i de nordiske lande og Spanien i dette efterår og derefter udvider vi til det centrale og østlige Europa samt til Portugal næste år, siger Sulebakk i et interview med mediet Deadline.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Danske Christina Sulebakk blev udpeget til general manager for HBO Max i EMEA-regionen i januar måned. Hun har ansvar for både de eksisterende HBO-tjenester og for lanceringen af Max-varianten. Hun har altså noget at have sin løfter i.

HBO Max slog dørene op i USA i maj måned sidste år. Tjenesten er generelt levet taget godt imod, ikke mindst i lyset af et stortbagkatalog samt løbende film-premierer simultant med biograferne.

Med overgangen fra Fordi til Max får HBO udvidet bagkataloget betydeligt – nærmest doblet op loves det – og der arbejdes desuden på flere muligheder for at tilgå indholdet – deriblandt som app på tv-platforme samt partnertjenester via tv-distributører.

Sulebakk tilføjer, at tjenesten ønsker at få “flere stemmer og flere historier”, og at virksomheden ønsker at “tilbyde forbrugerne et meget konkurrencedygtigt prispunkt og meget fleksibel måde at få adgang til vores produkter, både gennem D2C, men også gennem vores meget etablerede engros distributionspartnere i regionen”.

I horisonten har tjenesten serier som Succession, Raised by Wolves og Love Life, samt filmene Space Jam: New Legacy, Suicide Squad og – ikke mindst – Dune.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Back to top button