fbpx

 

 

Elbiler

Her er de danske priser på Honda e

Honda e bliver ikke nogen billig elbil – men til gengæld er den smækfyldt med lækker teknologi. Den kommer i to udgaver herhjemme.

Honda har langt om længe afsløret prisen på sin første elbil, der vil kunne fås i to versioner herhjemme: Honda e og Honda e Advance. Fælles for bege modeller er, at de er smækfyldt med lækre funktioner – den dyreste af modellerne har dertil et 230 volts udtag, opvarmet rat og sæde samt parkeringsassistent.

Priserne for basismodellen starter ved 277.100 kroner, mens prisen for Advance-udgaven starter ved 299.500 kroner. Derudover kan der tilkøbes ekstra lir i form af specielle lakeringer, fælge og et interiørpanelsæt i bronze.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Begge modeller har en rækkevidde på 220 kilometer; via en hurtigoplader kan batteriet fyldes 80 procent på en halv time (100 kW DC). Det er måske ikke ligefrem imponerende – til sammenligning har den mindste Volkswagen ID.3 til nogenlunde samme pris en rækkevide på 330 kilometer. Men Honda har aldrig lagt skjul på, at de ser Honda e som primært en bybil.

Begge modeller er også rustet med lækre funktioner som standard, blandt andet:

Honda har på sin hjemmeside gjort det muligt at konfigurere sin egen udgave af Honda e.

Honda e hurtig FAQ

Hvad er prisen på Honda e?

Honda e kommer i to udgaver. Basismodellen koster 277.100 kroner, mens Advance-udgaven koster fra 299.500 kroner. 

Hvad er rækkevidden på Honda e?

Både basismodellen og Advance-udgaven har en rækkevidde på 220 kilometer, ifølge WLTP, takket være en batteripakke på 35,5 kWh (38,5 i Advance).

Artiklen fortsætter efter annoncen

Hvornår kommer Honda e til Danmark?

Den første model blev indregistreret i marts måned. Det var importørens udgave. Bilen forventes at være i handel herhjemme i løbet af juni måned.

Back to top button