Elbiler

Her er de danske priser på Honda e

Honda e bliver ikke nogen billig elbil – men til gengæld er den smækfyldt med lækker teknologi. Den kommer i to udgaver herhjemme.

Honda har langt om længe afsløret prisen på sin første elbil, der vil kunne fås i to versioner herhjemme: Honda e og Honda e Advance. Fælles for bege modeller er, at de er smækfyldt med lækre funktioner – den dyreste af modellerne har dertil et 230 volts udtag, opvarmet rat og sæde samt parkeringsassistent.

Priserne for basismodellen starter ved 277.100 kroner, mens prisen for Advance-udgaven starter ved 299.500 kroner. Derudover kan der tilkøbes ekstra lir i form af specielle lakeringer, fælge og et interiørpanelsæt i bronze.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Begge modeller har en rækkevidde på 220 kilometer; via en hurtigoplader kan batteriet fyldes 80 procent på en halv time (100 kW DC). Det er måske ikke ligefrem imponerende – til sammenligning har den mindste Volkswagen ID.3 til nogenlunde samme pris en rækkevide på 330 kilometer. Men Honda har aldrig lagt skjul på, at de ser Honda e som primært en bybil.

Begge modeller er også rustet med lækre funktioner som standard, blandt andet:

Honda har på sin hjemmeside gjort det muligt at konfigurere sin egen udgave af Honda e.

Honda e hurtig FAQ

Hvad er prisen på Honda e?

Honda e kommer i to udgaver. Basismodellen koster 277.100 kroner, mens Advance-udgaven koster fra 299.500 kroner. 

Hvad er rækkevidden på Honda e?

Både basismodellen og Advance-udgaven har en rækkevidde på 220 kilometer, ifølge WLTP, takket være en batteripakke på 35,5 kWh (38,5 i Advance).

Artiklen fortsætter efter annoncen

Hvornår kommer Honda e til Danmark?

Den første model blev indregistreret i marts måned. Det var importørens udgave. Bilen forventes at være i handel herhjemme i løbet af juni måned.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.