×
ElbilerTophistorie

Her er Volkswagen ID.7 med firehjulstræk

Volkswagen ID.X Performance er en potent firehjulstrukken udgave af ID.7 med 558 heste ombord.

Volkswagen har i den grad gang i konceptbilerne i disse uger. Forleden kunne tyskerne vise den første elektriske GTX-model og nu har de præsenteret en potent udgave af ID.7. ID.X Performance er en hidsig sag med hele 558 heste i stalden.

Eksteriøret byder på et noget mere aggresivt udseende, end den traditionelle ID.7. Både frontsplitter og bagerste diffuser er fremstillet af kulfiber. Den har også fået en ny sportsundervogn og særligt stive dæmpere.

– MEB-platformen byder på mange fantastiske muligheder for at gribe køretøjsudviklingen an med en stor portion kreativitet. Det stod klart for os, at vi ville basere vores nye udstillingsbil på ID.7, og at vi ville fokusere på at forbedre ydeevnen. På den måde kan vi vise, hvad der er muligt, fortæller Andreas Reckewerth, Head of Technology Office MEB.

Bæstet kører på 20-tommer alufælge og racerdæk i størrelse 265. Bagtil sørger en vinge for den nødvendige downforce.

Indenfor kan man nyde både sportssæder og røde accenter, der skal understrege bilens sportslige evner.

Ud over at fortælle, at bilens motorer kan levere 411 kW, svarende til 558 hk, fortæller VW ikke noget om bilens tekniske specifikationer. De fortæller dog, at ladeeffekten vil kunne nå op på 200 kW. De bekræfte også, at ID.7 vil komme med firehulstræk. På et tidspunkt. Ligesom den vil komme i en stationcar-udgave. Det er jo en elektrisk Passat, selv om denne udgave ikke just skilter med det.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.