×
ElbilerTophistorie

Hyundai Inster er en lille elbil med 355 kilometer på batteriet

Senere i juni afslører Hyundai alt om sin nye billige elbil Inster, der kommer til Danmark næste år. Men her er de første billeder.

Samtlige bilproducenter knokler i øjeblikke på at lave små elbiler, der skal gøre elbilerne interessante for købere med et smalt budget. I dag har Hyundai løftet noget af sløret for sit bud. Bilen kommer til at hedde Hyundai Inster.

Den får verdenspremiere den 27. juni og kommer til Danmark allerede i første kvartal af 2025.

Hyundai fortæller, at Inster er en kompakt, mindre elbil med plads til fire personer og med en rækkevidde på op til 355 WLTP-kilometer på en enkelt opladning.

Det stemmer svært godt overens med de rygter, der tidligere har floreret. Nemlig at Hyundai Inster er en elektrisk udgave af Hyundai Casper, der er blevet solgt med forbrændingsmotor i Sydkorea siden 2021.

Ved at tage udgangspunkt i en eksisterende model kan Hyundai få bilen på markedet hurtigt – og dermed slå Volkswagen ID.2, Renault Twingo og de øvrige minibiler, der er på vej. Det betyder også, at Citroen ë-C3 ikke bliver den eneste billige elbil på markedet næste år. Der gættes nemlig på, at Inster vil blive prissat, så den kan konkurrere mod netop ë-C3.

Hyundai Inster
Hyundai Inster
Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.