ElbilerTophistorie

Hyundai Kona får længere rækkevidde og krog

Hyundai opdaterer den herhjemme så populære elbil Kona med otte procent længere rækkevidde. Tidligere har den også fået krog.

Tidligere i år opdaterede Hyundai den elektriske Kona med blandt andet trefasede opladere og en internetforbindelse, så ejerne kan holde styr på bilen via en app. Nu er det tid til endnu en opdatering.

Takket være nye dæk og aerodynamiske tryllerier, der givere lavere vindmodstand, får Hyundai Kona længere rækkevidde på en opladning.

Rækkevidden på den store Kona med 64 kWh batteripakke er steget fra 449 til 485 kilometer – en forøgelse på otte procent. Med den mindre batteripakke på 39 kWh øges rækkevidden fra 289 til 305 kilometer. Forbedringerne gælder for biler med produktionsstart i juni 2020.

Kona’er, der er blevet produceret siden marts måned, har desuden fået mulighed for at få eftermonteret trækkrog. Bilen må dog kun trække 300 kilo, men det er nok til cykler eller en lille trailer til haveaffaldet. Krogen kan også kun monteres på den store 64 kWh udgave, der fås fra 295.000 kr.

Hyundai Kona er en af de mest populære elbiler herhjemme. I år er den indtil videre den tredje bedst sælgende elbil efter Tesla Model X og Volkswagen e-Golf, der napper de to topplaceringer.

Inden for det næste års tid vil Hyundai lancere tre nye elbilsmodeller. En af dem, Hyundai NE EV, ligner en direkte afløser for Kona’en.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.