Gaming

I morgen afsløres PlayStation 5 hemmelighederne

Sony har meddelt, at alle detaljer om den kommende PlayStation 5 spillekonsol vil blive afsløret i morgen – sådan kan du følge med selv.

Det var hurtigt. Mandag lagde Microsoft kortene på bordet og fortalte i detaljer om sin kommende Xbox Series X superkonsol og i dag har Sony så annonceret, at de laver samme trick i morgen, onsdag den 18. marts, hvor PlayStation 5 konsollens indre vil blive blotlagt. Det ”afslører” Sony i et tweet. 

Helt i tidens ånd afholdes eventet ikke i vanlig stil med et læs af indbudte journalister, men streames i stedet direkte på nettet via PlayStation-bloggen, hvilket betyder, at vi alle sammen har mulighed for at se med mens det sker.

I tweetet skriver PlayStation, at den ledende systemarkitekt på PlayStation 5-projektet, Mark Cerny, giver et ”dybt dyk ned i PS5’erens systemarkitektur og forklarer, hvordan den vil forme fremtidens spil”.

Sony har tidligere fortalt, at PlayStation 5 vil blive drevet af en otte-kernet processor, der vil være baseret på AMD’s tredjegenerations Ryzen-linje samt en specialbygget grafikprocessor, GPU, der er baseret på AMD’s Radeon Navi-hardware. Konsollen vil understøtte opløsninger på op til 8K, 3D audio, 4K-gaming med op til 120 Hz og i øvrigt rummer en rasende hurtig SSD-disk. 

Eventet løber af stablen klokken 17.00 CET og kan følges på PlayStation-bloggen.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.