Gaming

I morgen afsløres PlayStation 5 hemmelighederne

Sony har meddelt, at alle detaljer om den kommende PlayStation 5 spillekonsol vil blive afsløret i morgen – sådan kan du følge med selv.

Det var hurtigt. Mandag lagde Microsoft kortene på bordet og fortalte i detaljer om sin kommende Xbox Series X superkonsol og i dag har Sony så annonceret, at de laver samme trick i morgen, onsdag den 18. marts, hvor PlayStation 5 konsollens indre vil blive blotlagt. Det ”afslører” Sony i et tweet. 

Helt i tidens ånd afholdes eventet ikke i vanlig stil med et læs af indbudte journalister, men streames i stedet direkte på nettet via PlayStation-bloggen, hvilket betyder, at vi alle sammen har mulighed for at se med mens det sker.

Artiklen fortsætter efter annoncen

I tweetet skriver PlayStation, at den ledende systemarkitekt på PlayStation 5-projektet, Mark Cerny, giver et ”dybt dyk ned i PS5’erens systemarkitektur og forklarer, hvordan den vil forme fremtidens spil”.

Sony har tidligere fortalt, at PlayStation 5 vil blive drevet af en otte-kernet processor, der vil være baseret på AMD’s tredjegenerations Ryzen-linje samt en specialbygget grafikprocessor, GPU, der er baseret på AMD’s Radeon Navi-hardware. Konsollen vil understøtte opløsninger på op til 8K, 3D audio, 4K-gaming med op til 120 Hz og i øvrigt rummer en rasende hurtig SSD-disk. 

Eventet løber af stablen klokken 17.00 CET og kan følges på PlayStation-bloggen.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Back to top button