Gadgets

Ikon i iOS afslører iPad Pro 2018

Afslører at Apple vil fjerne Hjem-knappen og give iPad Pro 2018 runde hjørner.

Så er der nye detaljer om den iPad Pro 2018, som Apple forventes at lancere ved et event i morgen. Nysgerrige sjæle har nemlig gravet sig gennem den seneste iOS-betaudgave og fundet et ret detaljeret ikon, der sagtens kan være den nye iPad. Ikonet viser en iPad med runde hjørner og uden Hjem-knap. Som forventet har den heller ikke nogen “notch”.

Mere interessant er det, at rammerne omkring skærmen er ret tykke, sammenlignet med de nyligt lancerede iPhone-modeller. Det kan dog skyldes en “fortegning” der skal gøre ikonet mere visuelt tilgængeligt i lille tilstand. En anden interessant detalje er, at tænd/sluk-knappen stadig er placeret på toppen. På den nye iPhones er den flyttet til siden af enheden.

Rygtebunken

Det forventes med ret stor sikkerhed, at Apple vil lancerede nye iPad-modeller i morgen, tirsdag, under sit “Theres more in the making“-event, hvor der også er nye Mac-modeller på menuen. Her er en hurtig oversigt over de mest vedholdende rygter om de nye iPad-modeller:

  • Face ID kommer (endelig) til iPad og virker både i vand- lodret retning.
  • Apple skifter Lightning-stikket ud med USB-C.
  • De får en ny magnetisk tilslutning til ekstern udstyr (tastaturer, red.).
  • En opdateret udgave af Apple Pen.
  • Skærmen på den mindste Pro forventes at vokse fra 10,5″ til 11″.

iNPUT er, som det eneste danske medie, inviteret med til lanceringen i New York, så læs alt om de lancerede produkter her på siden – og giv vores Facebookside et Like, hvis du vil have nyhederne fra eventet direkte i dit Facebook-nyhedsfeed.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.