×
TeknologiTophistorie

iPhone øger dine chancer på Tinder

Hvis du vil finde en partner via datingtjenester, skal du flashe din iPhone og gemme Blackberry-telefonen langt væk hævder en ny undersøgelse.

Hvis man er på jagt efter en partner via Tinder eller andre datingtjenester, er der markant større chance for at ’score’, hvis man flasher sin iPhone. Android-ejere er knapt så heldige, mens Blackberry-ejere er helt uden håb, hævder en ny undersøgelse.

Ifølge undersøgelsen er det generelt godt at eje Apple-enheder, hvad enten det er iPhone, Apple Watch eller AirPods. Ja, faktisk er profiler, der flasher disse enheder på profilbillederne, op til 76 procent ”mere attraktive” end de profiler, der slet ikke viser nogen enheder frem.

Undersøgelsen er foretaget af CompareMyMobile, der har analyseret resultaterne af 50.000 ”swipes og matches på populære datingtjenester”. Til undersøgelsen blev der oprettet en række identiske profiler, hvor kun telefonerne på billederne var forskellige.

En iPhone på profilbilledet øgede chancen for positiv respons fra det modsatte køn med 76 procent. Et Apple Watch med 61 procent og AirPods øgede chancen med 41 procent, hævdes det.

OnePlus og Blackberry mindsker chancen

Men hvad med Android? Med en Samsung-telefon på profilbilledet blev profilen 19 procent mere attraktiv i forhold til et profilbillede uden. Google-enheder øgede kun chancen med 10 procent. 

Til gengæld bør man gemme sin Sony-telefon væk, hvis man vil score på Tinder. Her blev chancerne nemlig 14 procent mindre. Huawei-telefoner mindskede chancen med 23 procent og OnePlus med hele 30 procent. Værst var dog profiler, der viste Blackberry-telefoner frem; her blev chancerne for at match mindsket med brutale 74 procent. 

Af andre pudsige informationer, som undersøgelsen afslører er, at kvinder går mere op i modpartens valg af telefonmærke end mænd gør. Den viser også, at millennials – altså folk født mellem 1980 og 2000 – bliver mere påvirket af profilernes valg af telefon end af hvilken bil de kører.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.