Teknologi

Tinder introducerer videoopkald til dine matches

Snart kan du helt undgå at gå på dates med dine matches på datingapp'en Tinder, men møde dem via et videoopkald i stedet.

Ja, hvorfor ikke køre linen ud? Snart behøver du ikke forlade app’en for at gå på en virtuel date med dine matches på Tinder. Match Group, der står bag den populære dating-app, har meddelt, at de arbejder på en one-on-one videofunktion til Tinder.

”Vi ved at singler justerer deres opførsel, og mange af dem skifter til virtuelle dates via telefin eller video”, skriver firmaet i en meddelelse i forbindelse med årets første kvartalsregnskab.

Firmaet fortæller, at de accelererer udviklingen af ”one-on-one videochat-muligheder” på mange af deres platforme. Det er apps som blandt andet Hinge og OkCupid. Der er ikke kommet eksakt dato på, men videofunktionen skal rulles ud blandt de første Tinder-brugere i løbet af andet kvartal; altså inden juni bliver til juli måned.

COVID-19-pandemien har åbenbart drevet folk til Tinder. Match Group fortæller, at antalet af daglige beskeder, der sendes på Tinder, er steget med voldsomme 27 procent fra februar til og april. Desuden har mængden af aktive brugere, der swiper mellem tilbuddene aldrig har været højere.

Det er i øvrigt ikke bare Tinder, der kigger på videosamtaler. Amerikanske Bumble introducerede mulugheden sidste år – og Facebook planlægger også at integrere Messengers videofunktioner direkte i deres dating-platform, som endnu ikke er lanceret herhjemme.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.