×
Hovedtelefoner

Jabra Elite 65T

Jabra Elite 65T er et af markedets bedste når det kommer til ægte trådløse hovedtelefoner. De slår nemt Apples AirPods.

Apple kom trampende ind på scenen og stjal som sædvanlig rampelyset fra de øvrige producenter i produktkategorien da de lancerede deres AirPods, som efterfølgende (naturligvis) er blevet verdens mest sælgende. Men i vores anmeldelse var vi langt fra imponerede af Apples første ægte trådløse hovedtelefoner, og det er vi stadig ikke når det kommer til lydkvalitet, pasform og design. Men længe inden Apple overhovedet dukkede op i produktkategorien var danske Jabra der – og havde været der længe med deres Elite Sport, som vi også har anmeldt meget positivt. Den nye Elite 65T som vi nu har fået fingrene i, er bedre end Elite Sport på langt de fleste områder – og det siger ikke så lidt…

Design der ikke gør nogen noget

Når det kommer til et produkt som et sæt in-ear hovedtelefoner, så er “less more”. Jo mere diskrete, jo bedre. Og det har Jabra fanget, for Elite 65T trækker ikke meget opmærksomhed. De er sorte og grå, og gør ikke meget væsen af sig – de stikker ikke ret langt ud af ørerne, hvilket er problemet med eksempelvis Apples AirPods, der mest af alt ligner spaghetti, der hænger ud af ørerne. Med følger et lille pænt etui, der også fungerer som ekstra batteri der giver to fulde opladninger. Batterilevetiden kommer jeg tilbage til.

Lyd i topklasse

Det er generelt svært at lave god lyd på hovedtelefoner der skal passe og sidde i en øregang. Men med 65T beviser Jabra, at det faktisk godt kan lade sig gøre. Ud af æsken er den dog ikke voldsomt imponerende, så man skal lige forbi appen og bruge equalizeren i appen – der i øvrigt er ganske simpel og fint designet. Jabra burde hurtigt få redesignet deres sports-app så den ligner. Når først lyden er finjusteret – og der er tilføjet lidt bas – bliver det klart, at Elite 65T leverer på lydkvaliteten. Detaljegraden i lydbilledet er imponerende for ægte trådløs lyd, og man kan sagtens skrue ganske højt op før hovedtelefonerne bare kommer i nærheden af at forvrænge.

Lukker lyden… Ind?

Elite 65T lukker ret meget af for støjen fra omgivelserne når de sidder helt perfekt. Desværre betyder det også, at man i trafikken kan komme i problemer. Jeg løber og cykler en del, og der bliver det hurtigt et problem, hvis man ikke kan høre trafikken. Det har Jabra en løsning på, for den indbyggede mikrofon kan sættes til at lukke lyden fra omgivelserne ind. På den måde får du både musik i ørerne og trafiksikkerhed. Smart. Du kan indstille funktionen i appen, så du får den mængde “støj” igennem, du har lyst til.

Batterilevetid over middel

Mange af de ægte trådløse produkter har været ramt af, at batterilevetiden ikke har været god nok – især de første – fra Jabra selv og i særdeleshed Samsungs første bud på ægte trådløse, var mildt sagt sløje på batterilevetid. Med den nye udgave af Jabra Sport Elite kom Jabra efter det, og det samme gør sig gældende for Elite 65T. I vores test holder de fint i tre-fire timer hvis man ikke tænker på lydstyrke – og skruer man lidt ned nærmer de sig de fem timer. Det er vel at mærke et helt nyt sæt, og batterier bliver som bekendt dårligere med tiden, så 3-4 timer er nok det man skal regne med som gennemsnit. Æsken der medfølger kan uden problemer lade dem op i hvert fald to gange, så hvis den er med på farten har man altså i hvert fald 10-12 timers lyd i hovedtelefonerne. Glimrende.

Rigtigt god pris

Ser man på design, byggekvalitet og lyd er det ret vildt, at prisen på 65T ender på “beskedne” 1.499 kr. De fleste af konkurrenterne koster mere og i samme prisklasse kan man stort set ikke finde noget, der lever op til det, Jabra Elite 65T leverer. Imponerende.

 

Jabra 65T

Design
Funktioner
Ydelse
Pris

Pris: 1.499 kr

Jabra beviser med 65T, at de stadig vil være med i toppen når det kommer til ægte trådfri. Pasformen er dog et problem.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.