fbpx

 

 

 

 

Konkurrence

Julekalender dag 22: Vind Samsung SmartThings-pakke

På denne fjerde søndag i advent kan du vinde et Samsung SmartThings-startsæt med både SmartThings Hub, Stik, Knap og Multisensor.

Vil du kunne kontrollere belysningen i dit hjem via mobilen, eller vil du vide dig sikker på, at kaffemaskinen er slukket, når du låser hoveddøren? Det og meget mere er muligt med SmartThings, der gør det lettere for flere at komme i gang med smart og forbundet teknologi derhjemme.

SmartThings er et åbent økosystem, som bygger på det nye Smart Hub V3, der kan forbinde produkter fra Samsung og en lang række andre producenter.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Samsungs SmartThings-produktserie omfatter en række sensorer, kameraer og enheder, som gør hverdagen lettere. Med SmartThings kan du for eksempel få en besked på din mobil eller dit TV, når vasketøjet er klar, eller indstille belysningen, så den automatisk justeres til et bestemt niveau, når du træder ind i køkkenet om morgenen. SmartThings indeholder også smarte stikkontakter, som gør, at du fx kan sørge for, at kaffemaskinen slukker automatisk, når du lukker hoveddøren og forlader huset.

Samsung SmartThings er det største åbne økosystem for IoT på markedet og understøtter mere end 4.000 produkter fra mere end 50 forskellige mærker. 

I dag trækker vi lod om en Samsung SmartThings-startpakke, bestående af både SmartThings Hub, Multisensor, Knap og Stik.

SmartThings Hub V3

Sluttes til internettet og skaber et uafhængigt og beskyttet netværk til dine smarte produkter. Med én enkelt app kan du derefter oprette scenarier, dvs. koble flere funktioner sammen med en kommando, f.eks. tænde for varmepumpen i sommerhuset, skabe en hyggelig stemning til en filmaften foran TV’et eller noget helt andet – mulighederne er næsten uendelige. Du kan også lade en stemmeassistent styre de intelligente produkter via hubben.

Artiklen fortsætter efter annoncen

SmartThings Multisensor

Er døren åben eller lukket? Vil du tænde for lyset i entréen, når døren åbnes? Det gøres nemt med multisensoren takket være den todelte magnetiske transducer. Desuden indeholder den en sensor, som registrerer vibrationer og temperatur. Du får med andre ord masser af muligheder.

SmartThings Knap

Denne lille knap kan placeres hvor som helst indenfor og kan programmeres til tre forskellige funktioner. Ét enkelt tryk, dobbelttryk eller holde nede for at gøre det, du vil.

Artiklen fortsætter efter annoncen Disney+

SmartThings Stik

Tænder eller slukker det, du ønsker. Alt, der er sluttet til et strømstik i væggen, kan blive en del af det smarte hjem med SmartThings-stikket i et almindeligt elstik. Måler også elforbruget og kan anvendes både som funktion og information.

 

Konkurrencen

Konkurrencen er slut – vinderen af dagens låge er, tadaa:

Torben Fisker

Vil du have besked, når dagens låge åbnes? Så giv os et Like på Facebook; så får du alle nyheder fra iNPUT direkte ind i dit nyhedsfeed.

Back to top button