KonkurrenceTophistorie

Julekalender: Vind Tado Smart Radiator Thermostat Kit

[3. December] Dagens kalenderlåge gemmer på et Tado Smart Radiator Thermostat Kit + en ekstra termostat. Deltag i konkurrencen her.

Vil du yde et bidrag til at passe på klimaet og undgå at spilde unødige ressourcer? Og samtidig få stillet din dimse-trang? I dag kan du vinde Tado Smart Radiator Thermostat startpakken (+ en ekstra termostat), der sparer en masse af den energi, der bruges til opvarmning og som samtidig gør dit hjem stilfuldt, intelligent og behageligt.

Ved brug af geofencing opvarmer de intelligente termostater fra tado° kun, når der er nogen hjemme. De tager også højde for, når du åbner et vindue, og hvordan vejret er udenfor, for på den baggrund at kunne indstille temperaturen effektivt, således at du ikke bruger unødig energi, men derimod opnår både besparelser og størst mulig komfort. Tado° Air Comfort Skill giver desuden et overblik over luftkvaliteten både inde og ude. 

Produkterne kan styres med stemmen via Apple HomeKit, Amazon Alexa eller Google Assistant. Med tado° sparer du op til 31% på din varmeregning, mens du samtidig øger komforten i hjemmet. Den perfekte gave til den miljøbevidste eller tech-mindede person, der både ønsker sig en grøn og en hvid jul i 2020.

Artiklen fortsætter efter annoncen
  • Med Tado Smart Radiator Thermostat tager du hensyn til klimaet og bruger kun den nødvendige mængde energi
  • Med tado bliver din opvarmning smart, og du kan opnå besparelser på op til 31% på din varmeregning
  • Geofencing justerer opvarmningen, når der ikke er nogen hjemme
  • Air Comfort-Skill overvåger og giver vejledning i at opnå den bedst mulige luftkvalitet i hjemmet

Læs vores anmeldelse af tado° Smart Radiator Termostat Kit – ellers læs mere om produktet på selskabets hjemmeside.

Dagens vinder er …

Hasib Afzal, Vanløse

Hjerteligt tillykke!

 

Vil du have besked, når dagens låge åbnes? Så giv vores Facebook-side et Like. Så får du alle nyheder fra iNPUT direkte ind i dit nyhedsfeed.

Artiklen fortsætter efter annoncen

 

Bemærk: Vi bruger udelukkende dine info til at komme i kontakt med dig, hvis du vinder dagens præmie. Dine info deles kun med producenten, så præmien kan sendes til dig, de deles ikke med andre virksomheder.

 

 

Artiklen fortsætter efter annoncen

Om julekalenderen …

Dagens præmie bliver præsenteret når lågen kan åbnes – og vinderen offentliggøres klokken 10.00 den efterfølgende dag. 

Der er god grund til at være med hver eneste dag, for den 24. december trækker vi lod blandt alle indsendte svar, så hver dag du deltager i konkurrencen får du et lod til den store afslutning juleaften.

Præmierne sendes direkte fra producenten og vi kan desværre ikke garantere, at alle præmier når frem inden juleaften. Men det er da heller ikke så dårligt at få gaver i triste januar?

Vil du have besked, når dagens låge åbnes? Så giv os et Like på Facebook; så får du alle nyheder fra iNPUT direkte ind i dit nyhedsfeed.

Du og din familie ønskes en rigtig glædelig jul fra iNPUT-redaktionen – og held og lykke i konkurrencen!

Back to top button