Konkurrence

Julekalender: Vind taske og cover fra dbramante1928

[21. december] I dag har du mulighed for at give din computer og din mobil et nyt hjem, med valgfri taske og cover fra dbramante1928.

Trænger din smartphone til et nyt, bionedbrydeligt cover? Og din bærbare et nyt hjem i kernelæder? Så deltag i dagens konkurrence, hvor vi udlodder en valgfri taske* og valgtfrit mobilcover fra den danske producent dbramante1928.

Alle produkter er designet er Danmark og håndlavet af de dygtigste specialister på egen CO2-neutrale fabrik i Indien. dbramante 1928 prioriteter at levere stilfulde, funktionelle og beskyttende kvalitetsprodukter i ægte 100% læder.

Uanset om det er de multifunktionelle opbevaringssystemer i deres tasker, det innovative design, opmærksomhed for detaljen, stilen eller de premium-materialer, der er brugt i hvert produkt, er hvert element skabt for at give dig som bruger den bedste oplevelse.

dbramante1928

I oktober lancerede dbramante1928 desuden en kollektion af bionedbrydelige telefoncovers, der er lavet af 100% naturlige ingredienser.

Dagens præmie er en valgfri taske* og et valgfrit telefoncover til alle modeller.

Du kan læse meget mere om dbramante1928’s produkter på hjemmesiden. Her finder du også svaret på dagens spørgsmål.

* Der kan vælges mellem alle tasker på denne side. Dog kun tasker til en maksimumværdi på 1.999 kroner.

Dagens vinder …

Jens Carstensen, Hammel – hjerteligt tillykke!

 

Bemærk: Vi bruger udelukkende dine info til at komme i kontakt med dig, hvis du vinder dagens præmie. Dine info deles kun med producenten, så præmien kan sendes til dig, de deles ikke med andre virksomheder.

 

 

Om julekalenderen …

Dagens præmie bliver præsenteret når lågen kan åbnes – og vinderen offentliggøres klokken 10.00 den efterfølgende dag. 

Der er god grund til at være med hver eneste dag, for den 24. december trækker vi lod blandt alle indsendte svar, så hver dag du deltager i konkurrencen får du et lod til den store afslutning juleaften.

Præmierne sendes direkte fra producenten og vi kan desværre ikke garantere, at alle præmier når frem inden juleaften. Men det er da heller ikke så dårligt at få gaver i triste januar?

Vil du have besked, når dagens låge åbnes? Så giv os et Like på Facebook; så får du alle nyheder fra iNPUT direkte ind i dit nyhedsfeed.

Du og din familie ønskes en rigtig glædelig jul fra iNPUT-redaktionen – og held og lykke i konkurrencen!

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.