×
Konkurrence

Julekalender: Vind B&O Beoplay E8 Racing Green

[22. december] Der er vellyd bag dagens julekalenderlåge, nemlig B&O Beoplay E8 i den specielle Racing Green-variant. Deltag her ...

Dagens præmie er Bang & Olufsens komplet trådløse hovedtelefoner Beoplay E8, men i en speciel Racing Green Special Edition, der er stort set umulig at opdrive. Den dybe grønne farve er inspireret af British Racing Green. En farve synonymt med ydeevne, banebrydende teknologi og klassiske sportsvogne.

Grønne eller ej, er Beoplay E8’erne blandt de allerbedste true wireless hovedtelefoner, vi nogensinde har anmeldt. De brillerer i særdeleshed, når man skal lytte til musik.

Beoplay E8 har en intuitiv touch-brugerflade, der giver dig nem kontrol over alt fra musik til opkald til aktivering af Transparency Mode, så omgivelserne kan høres. Synkroniser hovedtelefonerne med den tilhørende Beoplay-app på din iPhone eller Android-enhed, og du har endnu flere muligheder. For eksempel kan du justere tonaliteten og / eller lydoptagelsen gennem ToneTouch-funktionen, så du kan matche specifikke indstillinger til bestemte miljøer eller situationer.

Beoplay E8

Beoplay E8 har en batterilevetid på fire timer – og det medfølgende opladeretui giver otte timer ekstra inden de skal omkring en stikkontakt.

Vinderen af dagens konkurrence får ikke alene et sæt fremragende og smukke hovedtelefoner, men også et vaskeægte samlerobjekt. De få eksemplarer, der blev lavet af Beoplay E8 Special Edition Racing Green, er nemlig revet væk.

Du kan læse meget mere om Beoplay E8 hos Bang & Olufsen. Her kan du også finde svaret på dagens spørgsmål.

Dagens vinder …

Alexander Voigt, Randers – Hjerteligt tillykke!

 

Bemærk: Vi bruger udelukkende dine info til at komme i kontakt med dig, hvis du vinder dagens præmie. Dine info deles kun med producenten, så præmien kan sendes til dig, de deles ikke med andre virksomheder.

 

 

Om julekalenderen …

Dagens præmie bliver præsenteret når lågen kan åbnes – og vinderen offentliggøres klokken 10.00 den efterfølgende dag. 

Der er god grund til at være med hver eneste dag, for den 24. december trækker vi lod blandt alle indsendte svar, så hver dag du deltager i konkurrencen får du et lod til den store afslutning juleaften.

Præmierne sendes direkte fra producenten og vi kan desværre ikke garantere, at alle præmier når frem inden juleaften. Men det er da heller ikke så dårligt at få gaver i triste januar?

Vil du have besked, når dagens låge åbnes? Så giv os et Like på Facebook; så får du alle nyheder fra iNPUT direkte ind i dit nyhedsfeed.

Du og din familie ønskes en rigtig glædelig jul fra iNPUT-redaktionen – og held og lykke i konkurrencen!

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.