×
AnmeldelseMobil og tablets

Marshall London

Marshall London blev lanceret i … Nå, ja, naturligvis, London i løbet af sommeren, og vi var med til et ganske forrygende event, hvor man formentlig for første gang nogensinde i tech-branchen kunne se en direktør gå på scenen og råbe, at Marshall vil ”kn*ppe de store i r*ven”. Ja, det var ordene, mine damer og herrer, og med den sætning har Marshall London altså noget at leve op til.

Sprødt design
Vi kan ikke lade være med at elske hele den historie, Marshall brandet fortæller. Marshall har en stor skare af loyale fans, og det i sig selv gør at den nye telefon vil ramme en målgruppe: Hardcore musiknørder vil formentlig elske, at telefonen ligner Marshalls højttalere og professionelle forstærkere. Det nubrede hårde gummi på bagsiden, og det generelt lidt hårde look, gør telefonen til en ægte rock’n’roll telefon, og man kan kende den på lang afstand. Det er en god ting, og noget mange i sig selv gerne vil betale for.

Byggekvaliteten er egentlig okay, men helt på niveau med de mange andre lækre produkter fra Marshall er telefonen ikke – men den kommer ganske tæt på, og de fleste vil føle, at det er en solid og velbygget telefon.

Ikke den hurtigste knallert på havnen
Marshall gjorde det klart i London, at de ikke går op i specs. Og det kan ses, for telefonens specs er ganske middelmådige. Man bliver med andre ord ikke blæst væk af telefonens hastighed, men den er heller ikke specielt langsom – den klarer snildt de fleste spil, og håndterer alle almindelige opgaver ganske udmærket.

Telefonens kamera er derimod ikke til en middelkarakter – det havner et stykke under. Og her skal igen siges, at det ikke er kritisk, man kan sagtens tage fine billeder med kameraet. Men holdt op imod de nyeste Samsung kameraer – eller den nye iPhone 6S – er det langt fra imponerende resultater, man kan hive ud af Marshall London. Ved lavt lys bliver billederne slørede og ganske dårlige – og selv i godt lys er det ikke let at skyde 100 procent skarpe billeder. Skal man blot bruge billederne til at kigge på på telefonens skærm er de nogenlunde tilfredsstillende,

Lyd i top
Hvis der er en ting, Marshall London skal kunne, så er det musik og lyd. Og det kan den heldigvis til UG og slange. Lydkvaliteten med et ordentligt sæt hovedtelefoner er ganske enkelt bedre end på nogen anden smartphone, vi har prøvet. Lyden er klar uden at blive skinger, bassen er veldefineret og kraftig uden at blive for meget, og i det hele taget er det muligt at tweake sig til en helt utroligt god lyd via den indbyggede equalizer, der i øvrigt er universel – så du behøver ikke sidde og fedte med lydindstillinger i alle de forskellige apps, du bruger.

Derudover er der to jackudgange (eller indgange, de kan dublere som mikrofon-indgange) hvilket er fedt, hvis du skal dele lyd med andre. En dedikeret musikknap øverst på telefonen tager dig til Marshalls lyd-app, der samler eksempelvis Spotify og andre musikapps. Det er fikst nok, men måske lidt overkill.

Højttalerne lyder godt og kan spille mere end almindeligt højt. Det lyder stadig ikke særligt godt, så vi anbefaler at man bruger de medfølgende hovedtelefoner, der i øvrigt er langt over standard.

Gennemsnitlig telefon med god lyd
Marshall London kan opsummeres ganske let: Telefonen er ikke en topmodel på andre måder end hvad angår lyd – men her er den så til gengæld i en klasse for sig selv. Vi kan ikke lade være med at elske telefonen for dens anderledes design og den gode lyd – og er det netop de to ting, du leder efter kan det ikke blive meget bedre. Men hvis du leder efter top ydelse og en mobil, der kan håndtere 3D-spil af den hårde slags, ja, så er Marshall ikke telefonen for dig.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.