×
Konkurrence

Vind en Marshall-smartphone

Vi har rundet to tusinde følgere på vores Facebook-side – og det er vi smadder stolte af. Som tak sætter vi en sej rock’n’roll-smartphone fra Marshall på højkant i en konkurrence, som naturligvis afholdes på Facebook-siden. Hop ind og deltag, hvis du vil deltage i lodtrækningen.

Marshall-mobilen blev lanceret i juli måned. Den har en 4,7 tommer skærm i HD-opløsning (1280×720), 16GB hukommelse, SD-kortlæser og et 8MP kamera, samt Android 5.02.

Med tanke på, at telefonen kommer fra Marshall, er det naturligvis musikken, der er fokus på. Ikke alene ligner den nubrede bagside, farverne og det grafiske en klassisk Marshall-forstærker. Den kan også afspille højtopløselige musikfiler, ligesom Bluetooth-overførsel af musik hjælpes på vej af AptX-standarden, der giver cd-lyd i Bluetooth-hovedtelefonerne.

I øvrigt lover Marshall, at de medfølgende (kablede) hovedtelefoner er væsentlig bedre end de hovedtelefoner, der normalt følger med smartphones.

Du kan deltage i konkurrencen på iNPUTs Facebook-side.

VIND: Vi sætter endnu en gang en telefon på højkant! Denne gang fra Marshall, der har lanceret deres lækre telefon, som…

Posted by iNPUT – Digital Livsstil on 6. september 2015

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.