fbpx

 

 

 

 

Bluetooth-højttalereiNPUTTV

Marshall Stanmore

Marshall er et ikonisk navn på rockscenen. Siden starten af 1960’erne har firmaet leveret guitarforstærkere til navne som The Who og Jimmy Hendrix – og Marshall bruger da også al nostalgien i designet af Marshall Stanmore. Med sit læderbeklædte ydre, messingdetaljerne og specielle stoffront ligner den simpelthen en guitarforstærker.

Selv knapperne oser af analog nostalgi; det er rigtige, manuelle metalknapper. Og der er mulighed for at indstille både bas, diskant og volumen med drejeknapper direkte på højttaleren. Der er ingen touch eller andre moderne teknologier.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Med bare en Bluetooth-forbindelse er Marshall Stanmore befriende enkel; bare tænd og spil løs. Men det betyder altså også, at man kan glemme alt om multirum, Spotify Connect eller andre bonusgaver.

Til gengæld kan man glæde sig over en meget massiv lyd. Stanmore kan håndtere både rock, hip-hop, pop, jazz og klassisk uden at kløjes. Den kan spille djævelsk højt uden at forvrænge. Den kan levere en bas, der kan mærkes i mellemgulvet og balancen i lydbilledet er lige i vinkel.

Marshall Stanmore

2.000
7.8

Design

7.0/10

Funktioner

7.0/10

Ydelse

9.0/10

Pris

8.0/10

Grunde til at købe:

  • Fremragende lydkvalitet
  • Enkel at bruge

Grunde til at undgå:

  • Ingen wifi eller Airplay
  • Specielt design

Back to top button