ElbilerTophistorie

Mercedes-Benz EQA lander på 400.000 kroner

Mercedes-Benz i Danmark er allerede klar med prisen på den nyligt lancerede Mercedes-Benz EQA. Den starter på 400.000 kroner.

Det er ikke mere end et par uger siden at Mercedes-Benz EQA blev præsenteret for verden, men allerede nu er den danske Mercedes-Benz-importør klar med priserne, som begynder ved 400.000 kroner.

I første omgang er det muligt at bestille Mercedes-Benz EQA 250, som stiller til start med 190 hestekræfter, forhjulstræk og en officiel rækkevidde på op til 426 kilometer efter WLTP-standarden. Lithium-ion-batteriet på 66,5 kWh kan lades med en effekt på op til 100 kW, og dermed er det muligt at lade batteriet fra 10 til 80 procent på ned til 30 minutter, mens en opladning i en Wallbox med 11 kW fra 10 til 100 procent tager omkring seks timer.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Der er også kommet styr på udstyrsniveauet i indstigningsmodellen. Listen tæller blandt andet LED High Performance forlygter med automatisk fjernlysassistent, parkeringspakke med sensorer og integreret bakkamera, blindvinkelassistent, tyveripakke, elektrisk bagklap og 18-tommer letmetalfælge. I kabinen finder man desuden ambientebelysning i 64 farver, digital instrumentering med to 10,25-tommer mediaskærme og MBUX Electric Intelligence-navigation.

Mercedes-Benz EQA
EQA’en i fri dressur.

Ekstraudstyr og træk

Til gengæld skal man betale 11.900 kroner, hvis man vil have Mercedes-Benz’ avancerede førerassistentpakke med i købet. Den byder blandt andet på den adaptive fartpilot DISTRONIC, aktiv vognbaneassistent, aktiv hastighedsassistent og sideairbags ved bagsædet.

Derudover har Mercedes-Benz to yderligere tilvalgspakker til EQA’en:

  • Med Premiumpakke PLUS til 40.000 kr. får man blandt andet MBUX teknikpakke med head-up display og MBUX interiørassistent, panorama-elskydetag, Burmester SoundSystem, parkeringspakke med 360 graderskamera og el-justerbare forsæder.
  • Vil man have et mere sportsligt udtryk, kan det opnås med AMG-pakken, som fås fra 14.900 kr. og inkluderer komplet AMG-bodystyling, mørktonede ruder, AMG-måtter, sportspedaler, sort indtræk i ARTICO/DINAMICA med røde kontrastsyninger og 18” AMG letmetalfælge.

Det er desuden både muligt at tilvælge dashcam og svingbart træk op til 750 kilo. Læs eventuelt mere hos Mercedes-Benz.

Mercedes-Benz EQA
Et kig indenfor i kabinen.

Mercedes-Benz EQA 250 specs:

TrækForhjulstræk
Ydelse140 kW
Moment375 Nm
Acceleration 0-100 km/t8,9 sekunder
Tophastighed160 km/t
Batterikapacitet66,5 kWh
Rækkevidde (WLTP)Mere end 420 km
Opladning100 kW AC / 11 kW DC

Artiklen fortsætter efter annoncen
Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.