ElbilerTophistorie

Norlys åbner for ladestandere ved 186 danske golfklubber

Takket være en ny aftale mellem Norlys og Dansk Golf Union kan 186 danske golfklubber nu få installeret ladestandere til elbiler.

Dansk golf bliver endnu grønnere, når danske golfspillere får ekstra god mulighed for at lade elbilen op. Dansk Golf Union har nemlig indgået en aftale med energi- og telekoncernen Norlys, der tilbyder at opstille ladestandere hos samtlige 186 danske golfklubber.

– Vi er glade for samarbejdet med Norlys. Ikke alene fordi det helt konkret giver virkelig gode muligheder for klubbernes medlemmer. Det er også en grøn feature. Hvem ved, måske kan det give klubberne flere besøgende, siger Morten Backhausen, der er direktør for Dansk Golf Union.

– Det er helt naturligt, at vi som en af Danmarks største sportsgrene med 164.000 udøvere skal tage samfundsansvar. Vi har flere projekter, der arbejder mod større biodiversitet på golfbanerne og vores pesticidforbrug er reduceret med mere end 80 procent. Nu gør vi noget for at fremme grøn privatbilisme, siger han.

Men det er ikke kun opladning ved klubhusene, som aftalen giver mulighed for. Aftalen vil også betyde tilbud ud til danske golfspillere, der ønsker at få egen ladeboks installeret.

– I en del år har vi sagt, at elbilerne kommer. Men de er kommet, og der kommer mange flere af dem. Men antallet af ladestandere har ikke fulgt med, og det er der et stærkt behov for at komme efter. Så meget desto mere er det en stor glæde at levere til indfrielse af DGU’s mål om at blive grønnere, fordi vi også mærker, hvordan vi gennem vores samarbejde bidrager til noget langt større, siger Christian Ruhe, der er kommerciel direktør ved Norlys.

Det oplyses ikke direkte i pressemeddelelsen, men umiddelbart lader det til, at det udelukkende er medlemmer af de respektive goldklubber, der får adgang til de opsatte ladestandere.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.