fbpx

 

 

 

 

Teknologi

Ny Captain Marvel film foregår i 1995 – og hjemmesiden er perfekt

En old-school hjemmeside - inkl. besøgstæller und alles - skal promovere den nye Captain Marvel film

Der er gået mode i 80’erne og 90’erne – og den kommende Captain Marvel film foregår i 1995. Og det ses tydeligt på hjemmesiden, der bringer minderne tilbage til dial-up modems der leverede data med 56.6kb hastighed. Hjemmesiden er, ifølge Marvels software ingeniør Lori Lombert, udviklet i Microsoft Frontpage (hvis du er en af pionererne, der havde en ret avanceret computer i ’95 ved du, hvor fedt det var dengang!).

Siden er komplet med både store (og forskellige) konto i alle regnbuens farver – bogstaveligt talt – og små animerede ikoner. Det hele blinker og er generelt som at genopleve Damhus Tivoli på den allerdårligste måde. Der er endda et lille minigame, hvor man får vist billeder fra filmen og så skal afgøre, om personen på billedet er “skrull” eller “human” (skrulls er filmens skurke – og de har evnen til at skifte form og optræde som mennesker.)

Første Disney+ film

Captain Marvel bliver den første Disney+ eksklusive film nogensinde – hvilket naturligvis giver blandede følelser, da flere fans er bekymret for, at Disney ødelægger og overforbruger de mange francises. Indtil videre viser hjemmesiden dog, at Marvel har humoren intakt. Du kan se hjemmesiden her. Bemærk i øvrigt, at den kan være temmeligt sløv – det er åbenbart svært for moderne browsere at vise kode genereret i Frontpage fra 90’erne.

Back to top button