×
Elbiler

Ny elektrisk udgave af Fiat 500 præsenteres i marts

En ny udgave af Fiat 500e bliver vist frem på Geneva Motor Show i marts måned. Den skal konkurrere mod Honda E og Mini Cooper SE.

Italienske Fiat er klar til at præsentere en ny udgave af den elektriske Fiat 500e under Geneva Motor Show, der løber af stabelen i marts måned. Fiat-bossen Olivier Francois har fortalt mediet Autocar, at den nye Fiat 500e vil være baseret på helt ny platform, der teoretisk kan være grundlag for en helt række mindre Fiat-elbiler.

Den populære bybil Fiat 500 har tidligere været produceret i en eludgave, der har været forbeholdt kunder i USA, men den nye model skulle efter sigende blive introduceret bredt – og altså også på det europæiske marked. 

Faktisk vil bilen blive sendt ud på de europæiske veje allerede senere i år, mens amerikanerne må vente til 2021, siger rygterne.

Inden præsentationen er det ikke meget vi ved om bilen, men alle analytikere forventer at den vil få en rækkevidde på omkring 200 kilometer på en opladning – og dermed lægge sig i konkurrence med modeller som Mini Cooper SE og Honda E, der med deres begrænsede rækkevidde egner sig bedst som bybiler.

Autocar fik i december måned fat i billeder af en camoufleret prototype af Fiat 500e. Et par af billederne kan ses her:

Der er også kommet forholdsvis nye billeder af bilen ud på Twitter:

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.