GadgetsTophistorie

Ny Google Nest Hub rygtes at få Soli-radar

En ny Google Nest Hub rygtes på vej – og den har indbygget Soli-radar, der skal holde øje med din søvnkvalitet.

Google Nest Hub, der har været på markedet siden 2018, rygtes at være genstand for en større opdatering senere i år. Nye registreringer i USA tyder på, at Google planlægger en ny udgave af enheden med indbygget Soli-radar, der kan reagere på håndbevægelser. Det skriver Engadget. Teknologien skal dog primært bruges til søvnovervågning.

Spændende er det også, at den nye Google Nest Hub ifølge rygterne får indbygget understøttelse af ZigBee. En udbredt standard til intelligente enheder, der blandt andet bruges af Philips Hue. Det er en mulighed at Nest Hub vil kunne fungere som bridge, så enheder kan tilsluttes direkte.

Soli-radaren blev første gang luftet i 2015, men det var først med Pixel 4 telefonerne, at teknologien kom ud til forbrugerne. Den bruges også i Nest-termostaten, men er pudsigt nok ikke at finde i de seneste Pixel-telefoner.

Med Soli kan man eksempel skippe numre på Pixel 4’erne ved at vifte med hånden foran telefonen.

Ifølge Engadget vil Soli-radaren primært skulle bruges med søvnovervågning i Nest Hub. Præcis hvordan vides ikke, men der spekuleres blandt andet i, at radaren kan registrere hvornår man vender sig eller ligger uroligt, hvilket er med til at give et bedre indblik i søvnkvaliteten.

Der er ikke sat nogen som helst dato på opdateringen. Men registreringen af den nye Google Nest Hub hos amerikanske FCC kan læses her (åbner i ny fane).

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.