Fremtidens HjemTophistorie

Værsgo: Stor opdatering til Google Nest Hub

Dark Mode, ny hjemmeskærm og flerbruger-understøttelse er nogle af nyhederne til Google Nest Hub og andre smart displays.

Google Nest Hub og andre smart displays får i disse dage en gedigen softwareopdatering med masser af ny funktionalitet. Det fortæller Google i et blogindlæg. Samtidig kommer der en helt ny hjemmeskærm, der skal give et bedre overblik over dagens gøremål.

Den største ændring er den nye hjemmeskærm, der fremover er opdelt i fem tydelige sektioner: Time of day, Home Control, Media, Communicate, og Discover. Sektionerne er rimelig selvforklarende, Time of day er eksempelvis det daglige overblik over kalenderaftaler etc. Alle sektioner kan nu tilgås nemt via en topmenu. Se videoen nedenfor.

En anden stor nyhed er muligheden for at oprette flere brugere. Eller rettere: man kan se op til fem forskellige Google-kalendere på samme tid – eksempelvis privat/job eller andre familiemedlemmer. Det er en funktion, der har været efterlyst i årevis blandt brugerne.

Demonstration af det nye design.

Dark Mode, mørk tilstand, er også en af nyhederne, og den skifter automatisk alt efter tidspunktet på dagen eller rummets belysning.

Et andet fikst trick er indlejret under Media-fanen og gør det muligt at se, hvad der afspilles på andre Google Assistant-kompatible højttalere i hjemmet. De kan også betjenes direkte fra skærmen. Google fortæller også at Media vil have indbyggede deep links, så du kan fortsætte eksempelvis Disney+ lige der, hvor du slap, da du så sidst.

Google Nest Hub
Nu understøttes flere Google-kalendere.

Sidst er der fanen Discover, der er et sted, hvor Google kan fortælle om nye funktioner eller indhold baseret på din søgehistorik og dine brugsmønstre.

Opdateringen til Google Nest Hub og andre smart displays er klar til at blive rullet ud og det vil ske over de kommende uger. Google lover, at den også er klar på dansk, så det er bare med at holde øje …

Du kan læse Google egne 10 favoritter blandt de nye opdateringer på deres blog.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.