×
ElbilerTophistorie

Opdateret Tesla Model Y fanget på foto

Tesla Model Y's såkaldte 'Juniper'-facelift er blevet spottet i USA, forud for dens angiveligt forsinkede lancering i 2025.

Sidste år lancerede Tesla den store ‘Highland’-opdatering af Tesla Model 3. Forventningen er, at også søskendemodellen, Tesla Model Y, får en lignende behandling. Nu er et maskeret testkøretøj fra Tesla blevet set i Californien – og man regner med, at det er den såkaldte ‘Juniper’-udgave af Y’eren.

Både front- og bagparti er dækket af på bilen på billedet. Det stemmer godt overens med, at Juniper, ligesom Highland, vil omfatte slankere forlygter og baglygter.

Tesla har ikke afsløret noget som helst om den opdaterede Model Y. Men baseret på Highland-opdateringen af Model 3 kan vi nok forvente, at Y’eren mister blinkerpinden og får de samme kontroversielle ratknapper som Model 3.

På Model 3 Highland blev gearvælgeren også flyttet til bilens trykfølsomme skærm, ligesom der blev foretaget justeringer af bilens affjedring og elektriske motorer, så den fik længere rækkevidde.

Da Tesla nu er begyndt at teste bilen på offentlig vej, vil vi sandsynligvis se flere opdateringer i den kommende tid. Interessen siges at være stor, da Model Y er en af ​​verdens bedst sælgende bilmodeller. I 2023 var det verdens bedst sælgende bilmodel overhovedet.

På grund af tiltagende rygter om en forestående opdatering af Tesla Model Y, har Elon Musk tidligere sagt, at opdateringen ikke kommer i år.

Læs mere:

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.