ElbilerTophistorie

Se DRTV mens du oplader din Polestar 2

I dag udruller Polestar DRTV til alle Polestar 2, så du ike behøver at kede dig, mens du lader bilen op på farten.

Allerede i maj måned fik svenskere og nordmænd mulighed for at se lokalt indhold på skærmen, mens Polestar 2 er sat til opladeren. Nu får vi danskere også lov. Med Polestars nye streamingstjeneste DRTV, der fra i dag er tilgængelig i alle Polestar 2-biler, kan man streame DR’s indhold som live-tv, film, dokumentarer og serier og meget mere, som DR har rettigheder til at vise, på bilens 11-tommers skærm, når bilen holder stille og er i parking-mode.

 – Vi er glade og stolte over at kunne tilbyde de mange danske Polestar 2-ejere denne nye mulighed for underholdning, der effektiviserer tiden, mens man lader og tilbyder brugerne integrerede underholdningsoplevelser. Lanceringen af DR’s streamingtjeneste i Polestars Video Player er kun begyndelsen. Vi glæder os til at fylde endnu mere dansk streaming-indhold på over den kommende tid, lover administrerende direktør for Polestar i Danmark, Henrik Bang.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Polestars videoapp kan kun bruges, når bilen ikke er i bevægelse. Men når du streamer og skifter ud af Park, fortsætter lyden i baggrunden, så man kan fortsætte med at følge udsendelsen. Data, der forbruges af appen, er inkluderet i bilens dataplan, hvilket betyder ingen ekstra omkostninger for ejere, lover Polestar.

I pressemeddelelsen fortæller det svensk-kinesiske firma, at videoappen med DRTV er et eksempel på de mange muligheder for integrerede biloplevelser. Oplevelser, der skal skal være “en forlængelse af, hvem vi er som individuelle personer, og som er mulige takket være Android Automotive OS, der styrer Polestar 2-bilens infotainmentsystem”.

– Kombinationen af Androids velkendte og brugervenlige økosystem og Polestars platform til udvikling gør det nemt for app-udviklere at skabe og tilpasse indhold til vores kunder, så der er helt klart gode ting i vente, siger Henrik Bang.

Polestars Video Player med DRTV vil være tilgængelig i alle Polestar 2 biler fra i dag den 29. november 2021. Se også vores videoanmeldelse af Polestar 2 her:

Artiklen fortsætter efter annoncen
Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.