ElbilerTophistorie

Se Elon Musk prøvekøre Volkswagen ID.3

Under et besøg i Tyskland i sidste uge, fik Elon Musk mulighed for at prøvekøre Volkswagen ID.3 sammen med VW-bossen.

Tesla-chefen Elon Musk var i sidste uge i Tyskland, hvor han blandt andet inspicerede byggeriet af selskabets nye Gigafactory 4 udenfor Berlin. I forbindelse med besøget mødtes han også med tyske politikere – og han fandt også tid til at mødes med Volkswagens øverste chef, Herbert Diess, som viste Musk den nye Volkswagen ID.3 i en lille lufthavn. Der var også tid til en prøvekørsel.

Tesla-chefen benyttede også lejligheden til at inspicere den nye SUV-model Volkswagen ID 4, som kommer i salg senere på året. Den kan ses i videoen nedenfor.

Herbert Diess er tydeligvis glad for Musks visit. ”Tak for dit besøg, Elon,” skrev Diess senere på LinkedIn og afslørede samtidig, at Musk var skuffet over kraften i ID.3 ved højere hastigheder. Herbert Diess forklarede, at ID.3’eren ikke er nogen sportsvogn, men at Musk er velkommen til at prøvekøre Porsche Taycan næste gang.

Elon Musk spurgte også interesseret ind til batteristørrelsen og kørebaneassistance og kommenterede bilens styring. En video fra besøget og prøvekørslen kan ses her:

Volkswagen investerer i disse år over 80 milliarder kroner i e-mobilitet med det mål for øje at kunne producere op mod 1,5 millioner elbiler om året i 2025. ID.3’eren er spydspids i VW’s satsning og i sidste uge landede de første mange eksemplarer af Volkswagen ID.3 i Danmark og vil blive udleveret til kunderne i løbet af september.

Senere i septemer præsenterer Volkswagen officielt sin næste model, ID.4, der er en SUV, der – i modsætning til den europæiske ID.3 – også skal sælges i Kina og USA.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.