×
Teknologi

TDC sluger endnu et teleselskab

TDC køber den ni år gamle konkurrent Firmafon, der leverer mobilabonnementer til mere end 4.000 danske virksomheder.

TDC har smidt et ikke offentliggjort beløb for at opkøbe konkurrenten Firmafon, der leverer mobilabonnementer til små- og mellemstore virksomheder. Et område hvor TDC ellers skrumper. Det skriver finans.dk. Det er kun fire måneder siden TDC købte bredbåndselskabet Hiper.

Firmafon blev stiftet i 2010 og har ifølge hjemmesiden mere end 4.000 virksomhedskunder.

– Firmafon har været dygtig til at skaffe kunder inden for de små- og mellemstore virksomheder med simple mobilprodukter og stærke cloud-løsninger på toppen. Det er et kundesegment, hvor TDC gerne vil stå stærkere, siger Jens Grønlund, direktør for TDC’s online brands, til finans.dk.

Ifølge avisen har telegiganten store problemer i sin erhvervsforretnig. Alene i de første ni måneder af 2018 tabte TDC Erhverv 9,6 procent på driftsresultatet.

Hverken kunderne eller de ansatte hos Firmafon vil opleve nogen umiddelbar forandring:

“På kort sigt bliver den eneste ændring for kunder og ansatte, at vi kommer til at flytte alle vores kunder over på TDCs netværk. På lidt længere sigt tror vi, at den nye ejer med et ressourcestærkt, langsigtet fokus kan bringe endnu mere fart i Firmafons rejse, så vi kan udvikle endnu bedre produkter og levere service til flere kunder, end vi havde mulighed for som selvstændig virksomhed,” skriver Peter Engelbrecht, der er CEO for Firmafon, på firmaets hjemmeside.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.