×
Elbiler

Tesla Model 3 med i opløbet om at blive Årets Bil

Igen i år er der en elbil imellem de fem udvalgte biler, der kæmper om at blive årets bil i Danmark i 2020. I år er det Tesla Model 3.

De fem finaledeltagere til Årets Bil 2020 er blevet valgt af 24 uafhængige danske motorjournalister – og igen i år er der en elektrisk bil mellem finalefeltet, nemlig Tesla Model 3.De fem biler er udvalgt fra et felt på 24 nye biler fra diverse bilklasser.

De fem finalister er: BMW 1-serie, BMW 3-serie, Kia Xceed, Peugeot 208 og altså Tesla Model 3. Vinderen annonceres den 27. november.

En af de journalister, der har været med til at udpege finaledeltagerne, Steen Bachmann fra Bilmagasinet, skriver om Teslaen:

”Med priser fra 360.000 kr. er Model 3 i mine øjne storfavorit til titlen som Årets Bil. Den leverer det, den skal, og Tesla har fået styr på de værste børnesygdomme. Rækkevidde gider man ikke bekymre sig om, når først man har lært bilen at kende, for den kører 400 km på en opladning”.

Der var fem modeller med i kategorien elbiler, nemlig Audi e-tron (læs vores anmeldelse her), Kia e-Soul, Renault Zoe og Tesla Model 3.

Ved kåringen i 2019 var der i øvrigt to elbiler i finalefeltet, nemlig Hyundai Kona Electric og Jaguar i-Pace. Vindren blev dengang Ford Focus.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.