ElbilerTophistorie

Topdanmark vil være elbilejeres favoritselskab

Ny forsikring med taxaservice skal gøre Topdanmark til elbilejeres favoritselskab. Lancerer skræddersyet forsikring til kunder med elbiler.

Topdanmark, der er landets næststørste forsikringsselskab, lancerer nu en skræddersyet forsikring til kunder med elbiler. I håb om, at de kan blive elbilisters favoritselskab. Som en særlig service for elbilejere omfatter forsikringen også en taxa-service, hvis bilen løber tør for strøm på farten.

Servicen er en del af vejhjælpordningen og indebærer en ”timegaranti”. Er hjælpen ikke fremme inden for én time, får kunden sin betaling for hele året tilbage.

– Vi oplever en markant efterspørgsel på et decideret elbilprodukt, som formentligt kun vil stige, i takt med at elbiler fylder mere og mere i nyregistreringerne, og at bilmærker konstant udvider udvalget af størrelser og modeller, siger Carsten Elmose, privatdirektør i Topdanmark.

Den nye elbilforsikring indeholder blandt andet dækning af skader på bilens batteri i trafikuheld, selvrisiko ved tyveri og skader på ladekabler og ladestandere samt skader på glas som eksempelvis panoramatag, der er udbredt i elbiler.

For nylig introducerede Topdanmark også muligheden for at benytte et nyt ”drive in”-værksted. Her kan kunder få ordnet små skader på to timer, og som udleder 95 procent mindre CO2 end et traditionelt værksted.

– Elbilproduktet og drive in-værkstedet er begge strategiske tiltag, der skal bidrage til at styrke vores position på markedet for bilforsikringer. Begge matcher behovene hos et voksende forbrugersegment, der efterspørger mere klimavenlige alternativer, siger Carsten Elmose.

På Topdanmarks hjemmeside kan man læse mere om elbilforsikringen og beregne prisen på forsikringen. For undertegnede, der bor i hovedstanden og altid har kørt skadesfri, vil det koste 1.363 kroner om måneden at få forsikret en Tesla Model 3 Standard Range. Det lader med andre ord ikke til, at det er prisen, der skal være konkurrenceparameter nummer et …

Tidligere i år testede forbrugermagasinet Tænk elbilsforsikringer og Lærerstandens Brandforsikring blev kåret til ”bedst i test”.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.